FiMva, HeV W-2016 Mihela's Hopeful
"Rosa"
9.7.2007 - 30.7.2017

Kesällä 2017 Rosa sairastui yllättäen kesälomareisullamme. Syy jäi hämärän peittoon, niin yllättäen kaikki tuli. Reilun viikon kamppailimme, mutta niin vain lopulta oli pakko myöntää, että on aika jäähyväisten. Rosa on ollut omista valkkareistani ensimmäinen oma kasvattini ja sillä tavoin äärettömän rakas ja tärkeä minulle. Asiaa on tätä päivittäessä vieläkin hiukan vaikea käsittää, niin kova ikävä välillä on ja itku edelleen herkässä. Suru laantuu aikanaan, ja hyvät muistot pääsevät voitolle. Kiitos Rosa Rakas, minun ihana valkoturkki ♥

♥ ♥ ♥ Lepää rauhassa Rosa ♥ ♥ ♥

Rosa oli oma kasvattini, Jamien tytär toisesta pentueesta.

Sydämellinen, avoin ja lapsirakas on adjektiiveja jotka ensimmäisenä tulevat mieleeni kun mietin millainen koira Rosa oli. Toki kärttyisyyttäkin löytyi, joskus liikaakin, etenkin toisten narttujen kanssa sen huumori ei aina meinannut riittää. Hiiriä ja myyriä Rosa pyydysti (ja söi) tehokkaammin kuin kissapojat. Ohiajavat autot piti paimentaa aidan varressa ja lempipaikka sisällä oli sohvan selkänojaan nojaten ikkunan ääressä jossa voi leikkiä kunnon "maatalokyylää" Kukaan ei kulkenut tiellä ilman että Rosa muisti mainita asiasta.

Näyttelytitteleitä Rosalla oli Suomen muotovalion ja Helsinki Veteraani Voittaja 2016-tittelien verran.
Rosalla on kaksi pentuetta, Mihela's M- ja P-pentueet.
Äitinä Rosa on ollut vailla vertaansa, se on jatkanut Jamien hyviä emo-ominaisuuksia. Pieneten pentujen näkeminen saakin Rosan silmiin kaihoisan katseen.

Rosa on ollut koko elämänsä terve, eläinlääkäriä on tarvittu vain rokotuksiin ja terveystutkimuksiin. Yksi silmähaaveri oli, onneksi sekin parani nopeasti.


Rosa näyttelysaavutustensa kera ♥