2016

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 40 vuotta ensimmäisen kasvattamani pentueen syntymästä ♥♥

Vuoden aikana on Mihelas-edustusta ollut näyttelyissä, rally-tokossa, paimennuksessa, luonnetestissä, canicrossissa, vetokisoissa, harrastekärryluokassa ja karhu-testissä. Hienoja tuloksiakin on tullut, mutta olen ylpeä ja kiitollinen kaikista "edustuksista" tuloksista riippumatta.

Vuosi huipentui Messariin, Helsinki Winner näyttelyyn joulukuussa, jossa Rosan HelsinkiVeteranWinner-2016 tittelin lisäksi saimme esittää veteraaninartuista koostuvan kasvattajaryhmän, upeita vanhoja ladyja, tuloksena KUNNIAPALKINTO ja toinen sija. Narttujen SERTI tuli myös mihelaksille, eli MINDI (Original Diamond) toisessa näyttelyssään upealla PN3 tuloksella sai SERTIn.

Loppuhuipennuksena huippupäivälle oli vuosien määrätietoisen työn tuloksena VUOLASVIRTA-PALKINNON vastaanottaminen ja yhteiset illanistujaiset porukalla - KIITOS ♥♥

Monien kasvattieni ja heidän omistajiensa kanssa on ollut paljon yhteydenpitoa, vierailuja, paljon hauskoja yhteisiä hetkiä vuoden aikana. Myös suruja on jaettu, sateenkaarisillalle lähtivät keväällä Ossi ja joulukuussa Neve. Veljekset H-pentueesta ♥♥

Ja sitten vielä ihanaksi lopuksi, kohti tulevaa.. taustalla, lähes koko vuoden on kytenyt suunnitelma Jaden (Mihela's Outshine Glory) pennuista. Isäksi löytyi UPEA koirapoika Roni (Lumisuden Lumottu Löytö) Treffit
sujuivat ongelmitta, Jaden ja Ronin suurpesue, 11 koiravauvaa, syntyivät 13.11.2016 Stripestream's kenneliin Heidin ja Jaden hellään huomaan. Ja nyt odotamme innolla uutta perheenjäsentä kotiin; pientä valkoista tyttöä, niin rakkaan Cosman tyttärentyttärentytärtä SUZYa eli virallisesti "Stripestream's Always In My Heart" ♥

Wanda Kajaanissa VSP, CACIB

10.1.
Tänäkin vuonna Kajaanin perinteinen kansainvälinen tamminäyttely avasi vuoden näytelmät. Tuomarina toimi suomalainen Harry Tast.
Mihelaksia mukana oli Aslan ja Wanda. Tämän vuoden näyttelykausi tulikin korkattua hykerryttävän hienosti ja jälleen kasvattajana sai olla ylpeä näistä kasvateistaan. Narttujen valioluokassa esiintyi Wanda (Krystal Sunshine) Tuloksena VAL ERI/1, SA, PN-1, CACIB, VSP

Jennalla oli huippupäivä, Wanda voitti nartut ja Camaz (GM Be My Lover) urokset ollen myös ROP. Omaa mieltäni lämmitti myös se, että Camaz on minulle niin rakkaan Jamien tyttären Nellin poika

Aslan (Number One) esiintyi urosten valioluokassa, tuloksella EH/3.
Tuomarin makuun Aslanilla oli hiukan matalat raajat :))


Kajaanin näyttelyssä neljänneksi uroksissa tuli upea valkkaripoika Roni (Lumisuden Lumottu Löytö) joka kiinnitti huomioni heti. Ja niin lähti haaveet lentoon...

Maaliskuussa Nurmeksen näyttelyssä kävi Halla (Promise Of Love) AVO ERI/1

9.-10.4. Luonnetestiviikonloppu Iisalmessa, tuomareina Jorma Kerkkä ja Reijo Hynynen.
P-pentueen kahdeksasta koirasta testiin osallistui 7, vain minun oman Leian testi jouduttiin perumaan juoksun takia, ja ehken olikin onni onnettomuudessa, sillä myöhemmin päätin leian herkkyyden vuoksi etten sitä luonnetestiin vie laisinkaan, tiedän sen luonteen heikkoudet enkä halua sitä altistaa kokemuksille jotka saattavat entisestään vähentää sen luottamusta vieraisiin ihmisiin. Seitsemästä koirasta kuusi suoritti testin hyväksytysti läpi, ne kaikki olivat laukasuvarmoja ja melkoisen tasainen porukka. Gilla ei testistä pitänyt ja paineistui selvästi ja reagoi myös laukauksiin, joten sen testistä tuli hylsy. Onneksi sen omassa arjessa sillä ei merkitystä ole, sillä arki sujuu loistavasti, se on helppo ja ystävällinen koira. :)) Kasvattajana olin tyytyväinen pentueen suorituksiin ja tasaisuuteen ja jokaisen testi oli juuri sen koiran näköinen.

Mihela's Jawahar "Jawa" on palkittu Nurmeksen Kennelkerhon kevätkokouksessa vuoden 2015 tokokoirana.

Jade (Mihela's Otshine Glory) starttasi 23.4. ensimmäisen kerran canicross harrastesarjassa tuloksena hieno sijoitus 6/13!

R.I.P. Ossi
Mihela's Humoristic
9.7.2007 - 3.5.2015

Sain suruviestin,
ihana Ossi (Mihela's Humoristic),
suuri persoona on
jouduttu lopettamaan tänään munuaiskasvaimen aiheuttaman sairauden
vuoksi.
Lepää rauhassa Ossi,
hyvää matkaa sateenkaarisillalle ♥♥
Katille ja Jyrkille lämmin osanottoni ja kiitos hyvästä kodista jonka Ossille annoitte ♥

7.5.
Kouta (Mihela's Power Of Icestorm) ja Heini
ekassa kisassaan Jämijärvellä 1-2 koiran harrastekärryluokassa.


Rata oli kuulema haastava ja lämminkin oli.
Koutalla matkana 3,3 km, sijoitus 9/9 ja
keskinopeus 20,9 km/h.


Sijoitukseen kuulema vaikutti osin myös se, että jossain kohden rataa oli koirakko jyrännyt aidan matalaksi ja piti kesken kisan nostaa aita pystyyn. Parillä pykälällä olisi kuuleman mukaan sijoitus petraantunut
ilman rakennuspuuhia :))

14.5. Kouta (M's Power Of Icestorm) kävi tänään Simossa, kauden viimeisissä sulan maan vetokisoissa. Kouta ja Heini kisasivat DS-1 harrastesarjassa, mikä siis on yhden koiran kärryluokka. Tuloksena loistava sijoitus 2/5 ajalla 9.54 matkana 3,5 km. Onnea Heini ja Kouta :)


Myös 14.5.
toisaalla erilaisiin kisailuihin osallistui

Jawa (M's Jawahar)
joka korkkasi RALLY-TOKO-uransa Liekassa Pielisen Aktiivikoirien järjestämässä Rally-toko kisassa.

Tuomarina toimi Iirsi Harju.

Tuloksena hienosti ALO 95p./100 Hyväksytty tulos.

Sijoitus 6/30

Onneksi olkoon Teija ja Jawa :)

28.5.
Joensuun KV näyttely, tuomarina Tino Pehar.
Mihelaksista oli mukana avoimen luokan nartuissa sisarukset Halla (Promise Of Love) ja Laska (Piece Of Gold) ja valioluokan nartuissa Jade (Outshine Glory) Kaikki tytöt esiintyivät hienosti kehässä ja tuloksetkin olivat hienoja.

Mihela's Outshine Glory, "Jade" voitti valionartut (VAL ERI/1 SA, PN-2, CACIB) ja ParasNarttu-luokassa tuli hienosti toiseksi.

Mihela's Promise Of Love "Halla" voitti hienosti avoimenluokan nartut ja oli sitten heti Jaden perässä ParasNarttu-luokassa kolmas saaden myös vara-sertin ja vara-CACIBin (kuva oik.)
AVO ERI/1, SA, PN-3, vara-sert, vara-CACIB

Mihela's Piece Of Gold (Laska) sai myös hienon tuloksen ollen avoimen luokan tytöissä kolmas AVO ERI/3 tuloksella.

Kaikkien kolmen tytön esiintymistä oli ilo katsella, niin hienosti kaikki esiintyivät.

Onnittelut hienoista tuloksista kaikille - olen niin ylpeä näistäkin tytöistä.


Vasemmalla Halla, keskellä Jade ja oikealla Laska

30.5.
Kaiken näyttely- ja muun synttäri riemun keskellä hiukan huonojakin uutisia. Sekä Nalan (Mihela's Lady In White) sekä Hallan (Mihela's Promise of Love) silmistä on löytynyt keratiitti (pannus). Tämä on näitä kasvattajan synkkiä hetkiä. Onneksi vaivaa voidaan hoitaa silmätipoilla ja välttämällä voimakasta auringonvaloa.


19.6.
Rovaniemi KV-näyttely, tuomari Anca Giura Romaniasta

Faro (Mihela's Lion Heart) EH/4

Faro esiintyi hienosti Niinan esittämänä!
Kiitos handlerille!!

(Kuva: Heli Kostiander)


9.-10.7. Huippuhauska vepeilyviikonloppu Nurmeksessa, mukana meitä oli joukko mihelaksia perheineen. Teijalle kiitos opeista ja emännöinnistä. Synttärisankari Rosakin nautti vesileikeistä. Sää suosi meitä -eli ei tullut sitä pelättyä ukkosta. Välillä toki satoi ravakastikin, mutta sehän kuuluu pelin henkeen :))

23.7.
Kemi Kv-näyttely tuomari Kardos Vilmos, Unkari
Niila (Mihela's Next Romance) tuli tänään SUOMEN MUOTOVALIOKSI
AVO ERI/1, SA, PN-1, CACIB, SERT, ROP - ONNEKSI OLKOON SOILE,TERO ja NIILA ♥

Faro (Lion Heart)
oli myös mukana tuloksella AVO EH/2. Niinalle kiitos handlauksesta, Faro esiintyi jälleen hyvin.


Perjantai 5.8. SAWO SHOW, kansainvälinen näyttely Kuopiossa oli tänäkin vuonna kolmepäiväinen, mutta olimme mukana siellä vain perjantaina 5.8. Tuomarina oli Liljekvist Borg Eva Ruotsista.
Uroksissa Mihelaksia edusti Aslan (M's Number One) hienolla tuloksella VAL ERI/1. Tuomari ei SA:ta antanut koska oli sitä mieltä että Aslanissa oli liikaa kellertävää väriä.

Aslan arvosteltavana

Rosa (M's Hopeful) esiintyi jälleen niin hienosti ja vaikka tuomari hiukan antoi noottia ruokapatojen äärellä olosta, niin kehui kovasti upeaa ilmettä ja päätä ja sitä miten hienosti muutamat ylimääräiset kilonsa kantaa ja
tuloksena siis VET ERI/1 ja ROTUNSA PARAS VETERAANI.
Isossa kehässä meillä oli reipas läpijuoksu, mutta olen niin ylpeä tuosta kaunottarestani joka edelleen on niin hyvässä kunnossa.

Kuvat Maarit Alanen

6.8. Nokialla ryhmänäyttelyssä oli mukana Mihelas-edustus. Tuomarina Al-Bachy Anita

Niila (M's Next Romance) ensimmäistä kertaa valioluokassa VAL ERI/1, SA, PN-1, VSP Onneksi Olkoon :)

Veteraaniluokassa esiintyi kaunis ANSA (M's Icedancer) saaden tulokseksi Erittäin Hyvä/1 Aivan ihastuttava veteraani Ansa! ♥

Nala (Mihela's Lady In White) ja Raija kävivät elokuun lopussa Kuttukuun tilalla paimennuskokeessa kakkosluokkaa kokeilemassa. Rata on jo kakkosluokassa melko pitkä ja haasteellinen, ei voi kuin ihailla miten Nala työskenteli. Ranskalainen tuomari kehui koiran työskentelyä (ja ylipäätään oli kovin
vaikuttunut näistä kahdesta valkkarista - Nala ja tyttärensä Dina - miten loistavia luonteiltaan ja paimenina ovat, ranskalaiset valkkarit kun ovat hänen mukaansa liian arkoja tai aggressiivisia, eikä näinollen oikein paimeniksi sopivia)
No, Raija sai ohjeeksi vielä hiukan harjoitella paimenen roolia (pieniä unohduksia radan suhteen yms..) Mutta minä olin kyllä vaikuttunut Raijan ja Nalan työskentelystä, vaikka tällä kerralla pisteet eivät ihan tulokseen riittäneetkään ( 6 pinnaa puuttui kolmostuloksesta) Loppupisteet siis 54/100. Hienoa Raija ja Nala :))


4.9.
Jawa (M's Jawahar) kävi tänään RALLY-TOKOilemassa Joensuun kisoissa ALOKASLUOKASSA saaden 94p/100 ja näin ollen siis hyväksytyn tuloksen.
Sijoitus oli 5/28

Hienoa Teija ja Jawa, onneksi olkoon!!!

Jawa, ihana monitoimikoira ♥♥♥

Tuomarina toimi Hannele Pirttimaa
Järjestäjä POKS ry.

Kuvassa Jawa Nunnalahden Kivikylässä.
(Kuva Teija Heinonen)

11.9. Jawa (M's Jawahar) jälleen tänään RALLY-TOKO-kokeessa ja rallaili loistavasti RTK1 koulutustunnuksen Iisalmessa Sawon Tassujen ja High Five Agility Teamin järjestämässä rallytokokokeessa. Pisteitä kotiintuomisina oli upeat 99/100 ja 2.sija. Tuomarina Jaana Karppinen.

Testi oli tosi mielenkiintoinen ja nyt jatkossa osaa sitten paremmin tulkita koiraa metsässä mahdollisen mesikämmenen liikkuessa lähistöllä :))

17.9.
Wanda (M's Krystal SunShine) kävi tänään KARHU-testissä Pieksämäellä. Testaaja oli Asko Sorvo. Arvioinnissa kerrottiin, että
1) koiran reaktio hajujälkeen oli voimakas ja lähti hajujäljelle.
2) Koiran reaktio nähdessään pedon: Koira siirtyy ohjaajan ja pedon väliin
3) Haukkutyöskentely: Haukkuu omistajan vieressä
4) Koiran toimintakyky pedon liikkuessa on keksitasoa
5) Rohkeus on keskitasoa, ottaa ajoittain katsekontaktin
6) Etäisyys petoon: sopiva turvaetäisyys
7) Taistelutaso on keskitasoa
8) Väistöliikkeet ja ketteryys on keskitasoa
9) Työskentelykestävyys on keskitasoa
10) Palautuminen: palautuu viiveellä.

Huikeaa!! Tämä on juhlavuosi kasvattajana, monellakin tapaa.
20.9. on kulunut peräti 40 vuotta ensimmäisen pentueeni syntymästä.
Delita-collieni oli ensimmäinen mamma-koira. Tuolloin minulla ei vielä ollut kennel-nimeä, eikä oikeastaan paljon tietoakaan, mutta intoa siitäkin edestä.
Koen olevani onnekas, sillä olen saanut vuosien varrella monenlaista arvokasta oppia monilta kokeneilta "vanhan ajan kasvattajilta" joilla on ollut paljon arvokasta osaamista ja kokemuksia, joita ei kirjoista opi.
Ekan pentueen jälkeen olikin pitkä tauko ja seuraava pentue syntyi vasta vuonna 1991. Colliepentueita minulla on ollut kaikkiaan 5, ja välillä oli yksi cockeri-pentue (D-pentue).

Vuonna 2006 syntyi ensimmäinen valkkaripentue Jamielle, ja nyt valkoisia pentueita on kaikkiaan kymmenen. Iki-ihania valkoisia, jotka ovat tuoneet valtavasti iloa elämääni.
Niin kasvattieni omistajien, kuin monien läheisteni kanssa tehty yhteistyö on mahdollistanut sen että, tänä vuonna Suomen kennelliitto on myöntänyt minulle VUOLASVIRTA-palkinnon valkoistenpaimenkoirien kasvatustyöstä. Palkinto luovutetaan Messarissa Helsinki Winner Show'n yhteydessä joulukuussa. Palkintoa lähdemme
hakemaan yhdessä Rosan kanssa, mutta siitä sitten aikanaan lisää.
Nyt juhlimme 40-vuotista kasvattajan taivalta.

2.10. Nala (M's Lady In White) suoritti tänään paimennuksen kakkosluokan hienosti tuloksella ERINOMAINEN pisteillä 87/100. Onneksi olkoon Paim2 -koulutustunnuksesta Raija ja Nala!!! Hienoa työtä!!

29.10. kävimme petotestissä Varkaudessa kolmen mihelaksen kanssa konekarhua treffaamassa. Tuomarina toimi Asko Sorvo.
Testi oli taas mielenkiintoinen ja antoi varmuutta oman koiran lukemiseen tuolla metsässä kulkiessa. Pari kertaa onkin syksyn aikana koirat olleet hiukan "odon oloisia" metsälenkillä, ja voisi tämänpäiväisen testin perusteella väittää, että jotain koirien mielestä epäilyttävää on metsässä lähistöllä liikkunut.

Testin kertomaa:

1. Reaktio hajujälkeen
Penny: voimakas, lähti jäljelle.
Rosa: pieni, lähti jäljelle.
Leia: voimakas, lähti jäljelle.

2. Reaktio nähdessään pedon
Penny: Siirtyy omistajan ja pedon väliin
Rosa: Siirtyy omistajan taakse
Leia: Siirtyy omistajan taakse

3. Haukkutyskentely:
Penny: Aloittaa haukun heti
Rosa: Ei haku, mutta on tarkkaavainen
Leia: Ei hauku, mutta on tarkkaavainen

4. Koiran toimintakyky pedon liikkuessa:
Penny: Suuri
Rosa: Pieni
Leia: Pieni

5. Rohkeus
Penny: Suuri (Tiivis katsekontakti)
Rosa: Pieni (Katsoo pedon ohi)
Leia: Pieni (Katsoo pedon ohi)

6. Etäisyys
Penny: Sopiva turvaetäisyys
Rosa: Sopiva turvetäsiyys
Leia: Sopiva turvaetäisyys

7. Taistelutahto
Penny: Keskitasoa
Rosa: Ei taistelutahtoa
Leia: Pieni

8. Väistöliikkeet ja ketteryys:
Penny: Keskitasoa
Rosa: Hitaat
Leia: Hitaat

9. Työskentelykestävyys
Penny: Suuri
Rosa: Pieni
Leia: Pieni

10. Palautuminen
Penny: Palautuu viiveellä
Rosa: Palautuu viiveellä
Leia: Palautuminen vaatii aikaa

29.10.
Ice (MIhela's Icebear) suoritti Saksassa tänään BGH2-testin pisteillä 83/100. Ice on
suorittanut jo aiemmin myös kolmosluokan hyväksytysti, mutta koska Tanja ei halua enää vanhaa koiraa hyppyyttää, niin kokeilivat kakkosluokkaa, ja Ice saikin parhaimmat pinnat mitä koskaan aiemmin ko testistä. BGH testissä on elementtejä sekä BH-kokeesta että IPO1- kokeesta. Congrats Tanja and Ice !

Kuva treeneistä kun kokeesta ei kuvaa ollut

30.10. Mindi (Mihela's Original Diamond) ensimmäistä kertaa näyttelyssä Lahden kansainvälisessä näyttelyssä. Tuomarina Rob Douma, Hollannista. Tuloksena hieno AVO ERI/4

5.-6.11.
Viikonlopun aikana Mihela's Krystal Sunshine "Wanda" kävi Tartossa kansainvälisessä koiranäyttelyssä.

Tuloksina
5.11.16 launtaina
Tuomari: Jahn Stääv
Wanda VAL-ERI1, SA, PN-3, VARA-CACIB

ja

6.11.16 sunnuntaina
Tuomari: Jadranka Mijatovic

Wanda VAL-ERI 2

Molempina päivinä Wanda osallistui myös Camazin (Gentle Miracle's Be My Lover) kanssa parikilpailuun ja pari saikin hienosti KP:n molempina päivinä.


Onneksi olkoon Jenna, Wanda ja Camaz ♥

Pieni rakas Oskari-kisu, nyt ei koske enää. Lepää rauhassa. Rakastan sinua ♥


Ja VIHDOINKIN!! Kauan odotettu 10.12.
HELSINKI WINNER SHOW, Messukeskus, Helsinki
Tuomarina valkkareilla toimi Michel Griol

Mukaan näyttelyyn oli ilmoittautunut 6 Mihelasta, joista 4 veteraaninarttua. Etukäteen haaveni oli saada esittää veteraaninartuista koostuva kasvattajaryhmä.

Avoimen luokan nartuissa kilpaili toista kertaa elämänsä ainana näyttelykehässä esiintyvä Mindi (M's Original Diamond) ja huikealla tuloksella esiintyikin, kotiinviemisinä AVO ERI/2, SA, PN-3, SERTI - ONNEKSI OLKOON LAURA JA MINDI!!

Valionartuissa kisasi Niila (M's Next Romance) myös hienolla ERI/4 tuloksella
Loput tytöistä olivatkin veteraaninartuissa.

Rosa (M's Hopeful) VET ERI/1, SA, HelsinkiVeteraani Winner (HeVW-16) VSP-VETERAANI,

Ansa (M's Icedancer) VET ERI/2, SA - Upea, upea Ansa!! Onneksi olkoon Tanja ja Ansa, Kiitos handleri Katariinalle!!
Miska (Jacinta) VET ERI/4
ja lopuksi myös Penny (Jocasta) upealla ERI tuloksella!!

Näinollen saimme toteuttaa pienen haaveeni saada esittää veteraanityttöryhmän, kaikilla ERI-tulos. Ryhmämme sai KUNNIAPALKINNON ja sijoittui UPEASTI TOISEKSI heti Maarit Alasen Gentle Miracle's ryhmän
jälkeen. GM-ryhmän voitto lämmitti mieltäni erityisesti sillä kaikki ryhmän koirat olivat kasvattini Nellin (Mihela's Gentle Miracle) jälkeläisiä, yksi poika ja kolme tyttärenpoikaa. ONNEKSI OLKOON MAARIT!!!! ♥♥♥

Hetki arvostelukehän jälkeen olikin aika siirtyä VUOLASVIRTA-PALKINTOJEN jakotilaisuuteen, mikä olikin tämän päivän vuosia odotettu päätapahtuma meillä. Olimme Rosan kanssa noutamassa palkintoa 39 muun Vuolasvirtakasvattajan kanssa. Onnittelut myös toiselle valkkarikennelille; Maarit ja Jukka Sallalle, eli Joulumaalaisille Vuolasvirtapalkinnosta.

Kuva: Maarit Alanen

SYDÄMELLINEN KIITOS kaikille jotka olette olleet mahdollistamassa Vuolasvirta-palkinnon saavuttamisen. Palkinto ei ole mahdollinen ilman yhteistyötä kasvattien omistajien kanssa. Lämmin kiitokseni myös kotijoukoille, jotka ovat vuosien myötä mahdollistaneet erilaiset näyttely- yms reissut hoitamalla muut eläimet ja kodin
♥♥♥♥♥♥ KIITOS ♥♥♥♥♥♥

Kennel Mihela's Vuolasvirta nro 1038

Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena ansioituneille kasvattajille. Kasvattajan ansiot määräytyvät hänen kasvattamiensa koirien määrän ja niiden saavuttamien käyttökoe- ja näyttelytulosten perusteella palkintoon liittyvän pisteytysjärjestelmän mukaisesti. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä.

Pisteitä minulla piti olla vähintään 65 eli kasvattamien valkoistenpaimenkoirien määrän verran. Puolet noista pisteitä pitää tulla toisen polven kasvateilta eli 33 p. Pisteitä kertyi yhteensä HUIKEAT 136 ja toisen polven kasvattien tuomat pisteet hakemuksen jättöpäivään mennessä olivat 44 (Myöhemmin
keväällä saimme vielä 12 pistettä lisää toisen polven kasvattien pisteitä ja Helsinki Winner näyttelystä 2 pistettä Mindille)
Vähintään 40% kasvateista on pitänyt saada vähintään toiseksi korkeimman laatumaininnan näyttelystä tai on palkittu muotovalion arvoon vaadittavasssa rodunomaisessa käyttökokeessa tai on saanut hyväksytyn suorituksen luonnetestissä, mikäli se on rodulla vaatimus valionarvoon.
Kasvateistani huikeat 73,85% täytti tämän vaatimuksen.

♥♥♥♥♥♥ Enpä voisi ylpeämpi olla tästä valkoisten lasten katraasta ♥♥♥♥♥♥

Ja kunhan aikaa kuluu tulee pisteitä yhä lisää, vaikkei niitä enää lasketakaan.
Jo tänään Helsinki Winner näyttelyssä Mindi toi 2 pinnaa lisää saatuaan narttujen SERTIN ♥

Alla kuvakokoelmat koirista jotka toivat pisteet:
Nämä P-pentueen koirat saivat 2 pinnaa hakemuksen lähettämisen jälkeen:

Ikimuistoisen päivän kruunasi illalla yhteiset juhla-illalliset kasvattieni omistajien ja GM-teamilaisten kanssa. Tunnelma oli osin myös erityisen liikuttunut, herkkiksenä kun meinaa tippa tulla silmään vähän väliä :)
Kiitos ihanista ja kannustavista sanoista ja puheista. Ja niin upeasta lahjasta - KIITOS RAKKAAT ♥♥♥♥♥

Lahjataulussa niin upeat valkkaritytöt Jamie ja Cosma, joita saan kiittää niin paljosta elämässäni - KIITOS ♥♥


12.12.
Ja niinkuin muussakin elämässä, myös koirien kanssa ilot ja surut vaihtelevat.
Maanantaina juhlien jälkeen saimme suru-viestin, Rosan veli

"Neve" Mihela's Humdinger on lähtenyt sateenkaarisillalle.♥


Lämmin osanottoni Neven perheelle ja kiitos hyvästä kodista jonka Nevelle annoitte


R.I.P. Neve ♥ 9.7.2007 - 12.12.2016