2019

13.8. TOKO-kisat, Hämeenlinna, tuomari Juha Kurtti


Lucky (Mihela's Quiet Lucky One) sai kolmannen ykköstuloksen 184/200 pisteillä, KP, sijoitus 2/7 ja niinollen TK1-koulutustunnus.

Myös Konsta (Gentle Miracle's Cmes With Attitude) sai upeasti VOI1-tuoksen.

ONNEKSI OLKOON Johanna, Lucky ja Kosta, olette kyllä huippuja.

Lucky (Mihela's Quiet Lucky One) TK1-koulutustunnus

6.8.
Tänään lähti viimeiset pennut Mihela's S-pentueesta kohti uusia koteja. Käsittämättömän nopeasti on taas mennyt viimeinen 8 viikkoa tuon pienen villikkolauman kanssa. Lämmin ja suuri kiitos Raijalle ja Velulle hyvästä yhteistyöstä ja isosta urakasta ison pentueen kanssa.
Luottavaisin mielin laittelimme pennut kohti uusia koteja. Ja jo nyt on viimeisen vajaan viikon varrelta tullutkin aivan huippuhienoa palautetta pentujen reippaudesta, rohkeudesta ja avoimista luonteista. Ihanaa taas jäädä seuraamaan, mitä kaikkea elämä tuokaan näiden karvalasten tuomana

3.8. Kuopion KV-näyttely, tuomarina Irina Azen, Valko-Venäjä

Minun kaunis Suzy (FiMva Stripestream's Always In My Heart) esiintyi hienosti Kuopion kansainvälisessä näyttelyssä. Vaikka Suzy ehti valioitua jo Tuusniemen näyttelyssä, olimme ilmoittautuneet jo aiemmin Kuopion näyttelyyn, eikä luokasta toiseen vaihto enää onnistunut. Sen vuoksi kisasimme vielä avoimessa luokassa. Tuloksena superhieno AVO ERI/1, SA, PN-1, CACIB, ROTUNSA PARAS.

Niin onnellinen ja kiitollinen olen tuosta hienosta tuloksesta. Heidi kasvattajalla olikin hieno päivä, sillä Suzyn velipoika Sakke voitti puolestaan urokset ollen VSP.

27.7.

Ihanien, reippaiden gremlings N-pentujen juhlapäivä, 7 vuotta täynnä, meno on edelleen railakasta.
Rakkaat onnittelurapsutukset halausten kera Niila
, Halla, Lumi, Usva, Niilo, Vallu, Aslan ja Kossi

Muistoissa mukana myös Manu, rapsutukset sinullekin sinne jonnekin.

13.7. Oulu, NORD-näyttely, Tuomari Per Kristian Andersen Norjasta.

Luna (Mihela's Once Upon A Time) oli edustamassa mihelaksia tuolla Iloisen Koiran näyttelyssä. Ja samalla hakemassa kolmatta ja viimeista SERTIä valioituakseen. Luna sai Päivin handlerikseen, kiitos siitä ja voi miten jännittävää olikin seurata netin kautta tulosluetteloa, kun alkoi pikkuhiljaa selvitä, että Lunalle on tulossa kolmas ja viimeinen SERTI.

Lunan tulos siis, AVO ERI/1, SA, PN-2, SERT, NORD-varasert, ja FiMva

Valtavasti ONNEA Tiina ja Luna, niin onnellinen ja ylpeä kasvattaja, kolmas valio tästä upeasta pentueesta.
Kiitos kuvista Päivi ja Tiina

11.7.

Ei olisi voinut arvata, että vain kaksi päivää H-poikien iloisen 12-vuotispäivän jälkeen sain musertavan suruviestin, Hero oli yllättäen sairastunut ja kunto romahtanut nopeasti.
Ihana, upea Hero saateltiin sateenkaarisillalle, koirien maahan. Hyvää matkaa Hero, Sankari♥

Tätä on jotenkin niin vaikea ymmärtää, miten nopeasti asiat muuttuvat. Lämmin osanottoni Henna ja Mikko teidän perheelle suuressa surussanne. Hero oli suuri persoona, koira joka on ollut usein enemmän kuin koira. Ihania, hassuja ja hauskoja muistoja tulee mieleeni vuosien varrelta.

Hero rakas, hyvää matkaa sinulle, sinulla on paljon vastaanottajia siellä, missä uudet seikkailut odottavat ♥♥♥

R.I.P. Mihela's Handsome "Hero" 9.7.2007 - 11.7.2019

9.7. on jälleen juhlapäivä

H-pentueen pojat, Hero ja Remu viettävät 12-vuotissynttäreitään. Molemmat pojat, pentueensa
viimeiset, ovat vielä hyvässä kunnossa. Paljon onnenrapsutuksia pojille, ihanaa leppoisaa päivää omien ihmistenne kanssa ja paljon niitä päiviä vielä lisää.

Haikeissa muistoissa mukana minun rakas Rosa, rapsutuksia sinulle sinne sateenkaaren taa, koirien maahan ♥

Muistoissa myös Fiona, Nita, Hanski, Jeti, Ossi, Hukka ja Neve

6.7. Tuusniemen ryhmänäyttely, tuomari Hannele Jokisilta
Olimme nyt toisen kerran Suzyn kanssa kokeilemassa sitä viimeistä SERTiä, ja JIPPII, Suzy sai sen, hienolla tuloksella AVO ERI/1, SA, PN-2, SERT ja niinollen Suzy sai myös Suomen Muotovalion arvon. Niin tyytyväinen ja ylpeä olen tästä kaunottaresta, olen niin kiitollinen Heidille tästä upeasta tytöstä. Kiitos Heidi <3

Ja aivan huippua oli, että Suzyn edelle paraan nartun valinnassa meni sen täti, Mindi (FiMva Mihela's Original Diamond) ONNEKSI OLKOON JENNA JA MINDI!! <3

Uusi Suomen Muotovalio Stripestream's Always In My Heart "Suzy"

Narttujen kaunein, FiMva Mihela's Original Diamond "Mindi"

"Erinomainen tyyppi, voimakasrunkoinen narttu, vahva pää, suuret korvat. Voimakas eturinta, hyvä luusto, hieman pyöreä rintakehä, hyvät takakulmaukset. Runsas turkki, Hyvä luonne, erinomaiset liikkeet"

Suzy ja Mindi

21. 6.

Keskikesän juhlan aikaan sain suruviestin; poissa on ihana Ansa (Mihela's Icedancer) <3
Ansan takapää petti ja niin tuli aika sanoa jäähyväiset.

Hyvää matkaa Ansa <3 , nyt on sinun jälleen helppo juosta, kiitää lailla tuulen luokse omien sisarustesi.

Lämmin osanottoni Tanja sinulle ja perheellesi suuressa surussanne ja suuri kiitos hyvästä kodista minkä Ansa luonanne sai <3


19.6.

Ati (Mihela's Quite Good Attitude) korkkasi tänään TOKO-kisauran. Omistajan mielestä kisa meni omia virheitä tehden ja harjoituksen kannalta, mutta hienosti tuli kuitenkin ALO-luokan 3.tulos 129 pisteellä. Olen kyllä niin ylpeä teistä. Tästä on hyvä jatkaa.16.6.
Kotkassa miteltiin Valkkariyhdistyksen TOKO-mestis kisat.

Mukana oli Lucky (Mihela's Quiet Lucky One) ALO-luokassa. Tuloksena upeasti PARHAANA alo-luokan valkkarina ykköstulos, toinen sija, 182 pisteellä, KUNNIAPALKINTO ja Vuoden Toko-tulokas titteli.

Onneksi olkoon Johanna ja Lucky. Niin hienoa <3

Mainittakoon vielä, että Johanna kisasi myös Luckyn isän Konstan (GM Comes With Attitude) kanssa ollen VOITTAJALUOKAN paras valkkari. ONNEA <3

Lucky, Vuoden TOKO-tulokas

13.6.

Mihela's S-pennut ovat syntyneet 12.6.

Pentueeseen syntyi 6 tyttöä ja 4 poikaa ♥


Muutama pentu on vielä vailla omaa rakastavaa kotia.


Enemmän tietoa pentueesta PENTUJA-sivulta


28.5.
Arvostetun 8 vuoden veteraani-iän saavuttavat tänään ihanat, rakkaat M-tytöt
Mette♥ Nekku♥ Muru♥ Lady♥ ja Sara♥

Ihanaa päivää, paljon rapsutuksia, hellyyttä, herkkuja, kivoja leluja ja mukavia lenkkejä omien ihmistenne kanssa.

26.5.
Treffasimme Q-pesueen kanssa päiväseltään lenkkeilyn ja muun mukavan yhdessäolon merkeissä. Treffeille mukaan pääsivät Gendan lisäksi velipojat Ati (M's Quite Good Attitude), Aragorn (M's Quite Big Hero) ja Bondi (M's Quickly The Best) sekä isotäti Luna (M's Krystal Moonlight) omistajineen, KIITOS kun jaksoitte ajella paikalle, ihana oli nähdä teitä kaikkia ja aika kului kuin siivillä. Ja voi kuinka upea porukka tästä Q-pesueesta onkaan kehittynyt, niin avoimia, iloisia, reippaita nuoria, olen kasvattajana niin ylpeä tästä nuorisosta ♥ ♥ ♥ ♥

Kokoonnuimme Hotelli Heimarin maisemissa Mikkelin lähellä, ja olipa mahtavan koiraystävällinen paikka, todella ystävällinen henkilökunta ja ihana ruoka, hienot maastot. KIITOS! Tuonne saatamme kyllä lähteä pidemmällekin leirille!!

Vasemmalta: Erja, Luna, Kai, Aragorn, Genda ,Nina, Bondi, Sari ja Ati

Ensin kiersimme lenkin metsässä

Lenkin päälle sitten uimaan

Voihan suurten surujen toukokuu. Kaikkien hienojen elettyjen vuosien, yhteisten kokemusten ja jakamisten jälkeen alkaa vääjämättä tulla aika jäähyväisten. Useampaan kertaan nyt lähiviikkoina olen pysähtynyt miettimään sitä kiitollisuuden määrää kun kasvateillani on ollut niin upeat omat ihmiset, (joista on tullut ystäviä), omat kodit joissa koira on ollut rakas ystävä ja perheenjäsen. Kuinka suuri merkitys sillä onkaan kasvattajalle. Toisaalta vilkas yhteydenpito ja kokemusten jakaminen tuo sitten eteen suuren surunkin jakamisen, kun on tullut aika sanoa sille karvaiselle ystävälle jäähyväiset ja saatella hänet eteenpäin kohti uusia ulottuvuuksia, sateenkaaren taa, koirien maahan. Ja nyt näitä jäähyväisiä on tullut nopeassa tahdissa, niin ettei kyyneleet ole ehtineet välillä edes kuivua. Ehkäpä nämä, aiemmin toisiaan pentulaatikossa tai leireillä tavanneet päättivät lähteä yhtä matkaa ...

Kun suru ja kaipaus on liian suuri
ja tunnet kyynelten vierivän poskellesi,
muistele silloin minua

ja niitä hetkiä, jotka meillä oli.
Ne hetket meillä on vieläkin, sillä muistot eivät katoa,
minä olin kanssasi silloin ja niin olen nytkin,
sillä minä en katoa.

Jätinhän tassunjälkeni
sydämeesi ♥♥♥Kiitos Armi ja Olavi kaikista yhteisistä vuosista ja jakamisesta, ihanasta kodista jonka Blancalle annoitte. Lämmin osanottoni ja voimia suuressa surussa ja ikävässä.

Kauniille, ihanalle Blancalle -yhdelle The Gremlinseistä - hyvää matkaa, nyt jalat on keveät ja kestävät taas juosta ♥♥♥


Mihela's Garden Rose

Lämmin osanottoni teidän perheelle Esa ja Paula. Kiitos hyvästä kodista minkä Jade luonanne sai, kiitos myös yhteisistä hetkistä ja jakamisesta.
Kovasti voimia luopumisen tuskaan ja suruun.
Jade sai nukahtaa viimeiseen uneen rauhassa kotonaan, nukkuessaan. Kaunis ja levollinen tapa lähteä

Hyvää matkaa ihana Jade ♥♥♥ Koirien maassa lienee paljon palloja ♥

Mihela's IcefantasyOili ja Heikki, lämmin osanottoni suuressa surussanne.
Kiitos kaikesta jakamisesta ja yhteisistä vuosista, kiitos ihanasta kodista jonka Pörri luonanne sai.

Selän loukkaamisen jälkeen annoitte Pörrille vielä uuden mahdollisuuden moniin yhteisiin vuosiin ♥

Upealle Pörrille hyvää matkaa - katso hiukan tyttöjen perään ;) ♥♥♥

FiMva Mihela's Icewhite

11.5. Luonnetesti, Maaninka
Tuomarit Jorma Kerkkä, Reijo Hynynen + harjoittelija

Suzyn (JV-17 Stripestream's Always In My Heart) kanssa kävimme tänään luonnetestissä Maaninganmajalla. Kovin en testiä jännittänyt, koska Suzy on niin huipputyttö, toki mielenkiinnolla jälleen, että kuinka tuomarit neidon näkevät.

Tuloksena meillä oli 188 pistettä, laukausvarma, hyväksytty. Niin Suzyn näköinen testi, että enpä voi olla muuta kuin tyytyväinen ja onnellinen. Suzy saapasteli testin läpi suuremmin paineistumatta ♥
Valokuvia minulla ei testistä ole, video tulee joskus aikanaan...

Osa-aluepisteet: Toimintakyky +1a (kohtuullinen),
Terävyys +1b (koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä),, Puolustushalu (-1 haluton),
Taisteluhalu +2b (Kohtuuullisen pieni),
Hermorakenne +2 (tasapainoinen),
Temperamentti +2 (Kohtuullisen vilkas),
Kovuus +1 (hieman pehmeä),
Luoksepäästävyys +3 (Hyväntahtoinen, luoksepäästävä,
avoin), LAUKAUSVARMA. 188 pistettä. HYVÄKSYTTY

Kelkkan tuloa Suzy hetken äimisteli selkäni takaa mutta hetikohta kiersi sen toiselle puolen sitä haistelemaan.


28.4. RUOVESI, tuomari Anneli Sutela

Veteraani MISKA (Mihela's Jacinta) kävi pitkästä aikaa pyörähtämässä näyttelykehässä ja kotiintuomisina upeasti VET ERI/1, ROP-VERTERAANI

Ikäähän Miskalla on jo 10,5 vuotta, ja hienosti oli kuulema esiintynyt. Niin hieno Miska ♥

ONNEKSI OLKOON MISKA, SOILE ja TERO ♥

Miska ♥

27.4. OUTOKUMMUN ryhmänäyttely, tuomarina Eva Eriksson, Ruotsista.

Suzyn (Stripestreamps's Always In My Heart) kanssa kävimme kokeilemassa kolmannen ja viimeisen sertin saantia, no ei ihan nyt onnistunut, tuomarin makuun neitonen oli hiukan liian jytäkän oloinen. Mutta arvostelu oli muutoin kaikipuolin erinomainen, tuloskin oli AVO ERI/1.

Mindi (FiMva Mihela's Original Diamond) esiintyi ensimmäisen kerran Jennan kanssa kehässä ja hienostihan se meni, tuloksena VAL ERI/1, SA, PN-1, VSP - ONNEKSI OLKOON JENNA JA MINDI ♥

Suzy ♥

Mindi: VALIOLUOKAN ERI/1, SA, PN-1, VSP

16.4.
6 vuotta täynnä tänään
Juhlapäivää viettävät upeat O-pennut, eli Jade♥, Mindi♥, Luna♥, Kira♥, Luna♥, Nova♥ ja Sero♥
ONNEKSI OLKOON rakkaat valkoiset, vauhdikasta ja aurinkoista kevätpäivää -leikkiä ja herkkuja juhlapäivänne kunniaksi.

13.4.
Lucky (Mihela's Quiet Lucky One) kävi ensimmäisen kerran TOKO-kokeessa Tampereella, saavutuksena ALOKASLUOKAN kakkostulos pisteillä 142. Hienoa Johanna ja Lucky ♥ Onnea!!

Tuomarina toimi Mari Väänänen

6.4.

Tänään onnittelemme rakkaita L-pentuja, Nalaa ja Faroa arvokkaan veteraani-iän saavuttamisesta.
L-pentue on ensimmäinen omalle kasvatilleni syntynyt pentue, pentujen emä on Mihela's Golden Heart "Fanni" joka helmikuussa täytti jo 13-vuotta.

Tänään 8 vuotta - ONNEKSI OLKOON Nala♥ ja Faro♥
Ihanaa päivää, leikkiä, lenkkejä ja leluja omien ihmistenne kanssa ♥

Faro (M's Lion Heart) ja Nala (M's Lady In White) -ONNEA ♥

23.-24.3. Valtimon "Töpäri" ja RALLY-TOKOILUA

Pieni mutta sitäkin innokkaampi mihelas-poppoo kokoontui Valtimon Töpärille viikonlopuksi harjoittelemaan rallytokoa. Lauantaina harjoittelimme ratoja ja erilaisten kylttien saloja, ehkä ne pikkuhiljaa alkaa aueta meille :)) Olemme kaikki melkoisen aloittelevia, joten monenlaista uutta tuli, ja hyvää harjoitusta uudessa paikassa. Omien tyttöjen kohdalla voisin sanoa, että monet uudet hajut kiinnostivat melkoisen paljon ja sitä myöden oli välillä kontaktit hukassa. Mutta hauskaa oli kaikin puolin. Kiitos Teija meidän ohjaamisesta ♥

Sunnuntaina sitten pidimme mölli-rallailukisat.. ja saimme siis "turvallisissa" kuvioissa hyvää kisaharjoitusta (Lue: tötöillä monin tavoin :D ) . Saimme mukaan paikallisia harrastajia, niin oli kunnon kisatunnelmaa. Majoittuminen oli "Laitalan Lomat" majoituspalveluissa ja olipa aivan mahtava paikka, ystävällinen ilmapiiri, tosi herkulliset ruuat ja sauna lämmin. Suosittelemme. Kiitos kaikille hauskasta ja antoisasta viikonlopusta!! ♥ Tästä jatkamme harjoituksia.

Meitä valkoisia paikalla oli vasemmalta: minun tytöt, Suzy, Genda ja Leia, Anne& Lumi, Päivi&Aslan, etualalla Raija, Dina ja Nala, sekä Teija, Jawa ja Jarre. Sekä kameran takana kepot Juha ja Tapsa. Mukana myös muutama spanieli, setteri ja noutaja ♥9.3.

Jade (M's Outshine Glory) ja Heidi kävivät Varkaudessa kokeilemassa nosework hajutestiä ja hienostihan he sen suorittivat hyväksytysti läpi.

ONNEKSI OLKOON HEIDI JA JADE ♥

22.2.
Onneksi olkoon rakkaat G-tytöt Blanca♥ ja Fanni♥
Tänään huikea 13 vuotta täynnä, olkoon päivänne täynnä helliä hetkiä omien ihmistenne kanssa.
Toivon teille vielä monia yhteisiä päiviä.

Tämä pentue on ensimmäinen Mihelas-valkkaripentue.
Muistoissa mukana myös Nelli♥ Nella♥ Netta♥ Sanni♥ ja Roope♥

6.2.
päivämäärällä syntyi Cosmalle kaksi ihanaa tytärtä, Mihela's K-pennut, Luna ja Wanda. ♥ ♥

Tänään nuo upeat tytöt täyttävät jo YHDEKSÄN vuotta. Molemmat ovat loistokunnossa ja menossa mukana täysillä.
♥ ♥ Onneksi olkoon Luna ja Wanda ♥ ♥ olkoon päivänne täynnä onnenhetkiä omien rakkaiden ihmistenne kanssa.

BH Mihela's Krystal Moonlight "Luna" ja FiMva, EeMva, JHD Mihela's Krystal Sunshine "Wanda"

13.1. Kajaanin kansainvälinen näyttely
Tuomarina Antti Nieminen

Osallistuimme Kajaanin näyttelyyn Gendan ja Suzyn kanssa. Myös Raija ja Dina olivat mukana.

Genda (M's Quite A Legend) oli kolmatta kertaa näyttelyssä ja tyytyväinen tulokseen olen, sillä pikkuneiti sai hienosti JUN luokassa ERIn ja sijoittui kilpailuluokassa kolmanneksi. (JUN ERI/3) Myös arvostelu oli erinomainen. Nyt ehkä taidamme pitää pientä taukoa näytelmissä ja keskittyä muihin harrastuksiin.
Suzy (Stripestream's Always In My Heart) sai myös ERIn, sijoittuen toiseksi kilpailuluokassa. (AVO ERI/2) eli kolmannen -sen viimeisen - sertin metsästys jatkuu....

Dina (Blancheneige) sai Erittäin Hyvän ja oli kilpailuluokassa kolmas (AVO EH/3)

Tulokset olivat hyvät, itse en nyt kuitenkaan ihan satasella ollut tyytyväinen omien koirieni esiintymiseen ja siinä voin ihan itse peiliin katsoa -ehken olisi hiukan voitu harjoitellakin, molemmat olivat hiukan sitä mieltä, että mitäpä tässä suotta paikallaan seisoskellaan :)))

Neitoset Suzy ja Genda Pallohallin parkkiksella kotiinpäin lähdössä. Kehästä ei tällä kertaa kuvia ole.

11.1.

Niin päästään korkkaamaan Uusi Vuosi 2019 ja uudet kujeet...


Tänään onnea toivotamme koko upealle Q-poppoolle 1-vuotis synttäripäivän johdosta.

Genda aloitti aamun jättilahjalla, ja olikin melkoisen hämmentynyt alkuun, että ihanko koko luu ihan minulle yksin ♥ Mutta ei sitä hämmennystä kauaa kestänyt kun neitonen kävi urakalla lahjansa kimppuun.

Onneksi olkoon minun pikkuneito Genda♥ ja velipojat Alaska♥ Aragorn♥ Ati♥ Bondi♥ Lucky♥ ja Oiva♥
Olkoon päivänne täynnä mukavaa puuhaa, pitkiä lenkkejä ja maistuvia herkkuja♥

Genda ikioman lahjaluun kanssa

Sisko ja sen kuusi veljestä -rakkaat ♥