2018

31.12.
Niin alkaa jälleen yksi tapahtumarikas vuosi olla lopuillaan. Vuoden 2018 ensimmäinen iso ja iloinen asia oli pitkästä aikaa pentueen syntymä. Mihela's Q-vauvat syntyivät heti tammikuun alkupuolella. Seitsemän reipasta valkkarivauvaa. Yhtä hyvin ei mennytkään sitten toisen, kesäksi suunnitellun pentueen kanssa, jostain selittämättömästä syystä Dinan pennut menehtyivät ennen syntymää.

Muitakin itkuja ja suruja oli, jouduimme sanomaan jäähyväiset Nellalle♥, Nellille♥, Manulle♥, Nitalle♥, Dalille♥, Iinekselle♥ ja Ice'lle ♥ :'( Tämä tuo niin todeksi, kuinka aika kiitää ja rakkaat ystävät vanhenee.

Elokuussa kävimme pienellä porukalla Amsterdamissa Maailman Voittaja-näyttelyssä, Mihelaksia siellä edusti Jade. Jade esiintyi hienosti turkittomanakin, Benelux Winnerissä EH, Maailman Voittajassa ERI ja Specialtyssa ERI/2.
Muutoinkin näyttelyrintamalla oli hienoja tuloksia vuoden mittaan, muutamia mainitakseni; Jade valioitui Eestiin, Niilasta tuli Norjan, pohjoismaiden ja kansainvälinen valio. ♥ Suzy sai toisen sertinsä ollen Tuusniemen näyttelyssä myös upeasti RYP3. Q-pentueen Bondi kävi Malmin pentunäyttelyssä huikeilla tuloksilla, ollen RYP2 ♥
ja pikku-Genda aloitti näyttelyuransa Messarissa hienosti, molempina päivinä ERI ja luokkasijoitus (La JUN ERI/3, su JUN ERI/4) hyvien arvosteluiden kera.

Yhteisiä, iloisia tapaamisia oli pienemmillä porukoilla silloin tällöin.

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE TÄSTÄ VUODESTA!! ONNEA JA UUSIA SEIKKAILUJA JÄLLEEN VUONNA 2019!!!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019 - HAPPY NEW YEAR 2019

15.-16.12. Viikonloppuna oli jälleen Vuoden HelsinkiVoittaja sekä Voittaja-näyttelyt Helsingin Messukeskuksessa.

Lauantaina 15.12. Helsinki Winner, tuomarina Nina Janger.
Mihelaksia esiintyi kolme, lisäksi mukana myös minun Suzy. Valitettavasti neljäs Mihelas, Oiva (M's Quiet Braveheart) loukkasi jakansa juuri edellisenä iltana, eikä lievän ontumisen vuoksi päässytkään mukaan näyttelyyn, joten harmittavasti emme saaneet kasaan kasvattajaluokkaan vaadittavaa neljää koiraa.
Virallisessa näyttelyssä ensiesiintyminen oli Q-pesueen junnuilla, Bondilla ja Gendalla.
Bondi (M's Quickly The Best) esiintyi hienosti, saaden JUN ERI/3, eli sijoittuen kilpailuluokassa hienosti kolmanneksi. Sisko Genda (M's Quite A Legend) esiintyi myös pitkäksi venyneessä ja paljon myöhässä olevassa kehässä väsymyksestä huolimatta niin hienosti ollen junnunartuissa samoilla tuloksilla kuin veljensä uroksissa, eli JUN ERI/3. Voi miten tyytyväinen olenkaan molempien junnujen näyttelydebyyttiin.

Avoimissa nartuissa ensikertaa esiintyi Suzy (Stripestream's Always In My Heart) AVO ERI/3, SA tuloksella. Parasnarttu-luokassa ei sijoitusta tullut. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen ♥

Veteraaninartuissa esiintyi Wanda (FiMva, EeMva M's Krystal Sunshine) VET ERI/2, SA tuloksella.

Kaikkineen olen tyytyväinen päivän tuloksiin ♥ vaikka kyllä hiukan harmitti Oivan poisjäänti, olisi ollut kiva esittää näillä koirilla myös kasvattaja-ryhmä. Päivän ROP-kasvattaja oli Maarit Alanen ihanan Gentle Miracle's -ryhmän kanssa - ONNEA MAARIT ♥ ♥
Suzyn velipoika Sakke sai viimeisen SERTinsä, onnea kovasti!!

Sunnuntai 16.12. VOITTAJA-näyttely, tuomarin Axel Linneweber, Saksa.

Tänään Mihelaksia oli kehässä jälleen kolme, eli kolme eri sukupolvea - Genda, Wanda ja Jade, sekä minun Suzy.
Genda esiintyi jälleen niin reippaasti ERI/4 tuloksella ♥ Kuinka tyytyväinen olenkaan molempien päivien ERI-tuloksiin. Myös arvostelut Gendalla molempina päivinä oli erinomaiset. Mainittakoon muuten, että Gendan isä Konsta (FiMva, JK1, JK2, Gentle Miracle's Comes With Attitude) voitti upeasti valiourokset!! Onnea ♥

Suzy esiintyi tänään jälleen hienosti AVO ERI/2 tuloksella, sijoittuen toiseksi heti upean siskonsa Doran perään. SA:ta tuomari ei tänään antanut. Mutta onnea upealle Dora-siskolle huikeasta menestyksestä, Dora sai viimeisen SERTinsä ollen myös Voittaja-18 ja ROP.

Valioluokassa esiintyi Jade (FiMva, EeMva, V-17 M's Outshine Glory) VAL ERI/2 tuloksella, SA jäi tällä kertaa saamatta, joten Jade ei osallistunut PN-luokkaan.

Veteraaneissa esiintyi Jaden äiti Wanda VET EH tuloksella.


Tänään näyttelyssä esitettiin kolme kasvattajaryhmää, ROP-kasvattajaksi tuli jälleen Maaritin Gentle Miracle's -ryhmä, toiseksi sijoittui Heidin Stripestream's ryhmä, jossa oli mukana minun Suzy. Kolmanneksi tuli Oilin Devoted One's-ryhmä. ONNEA Maarit, Heidi ja Oili. Se miksi tämä on minulle niin merkityksellinen juttu, on se, että kaikilla heillä on rakkaus valkoisiin lähtenyt kasvteistani, Nellistä, Jadesta ja Pörristä, ja kaikissa ryhmissä oli myös kasvattieni jälkeläisiä. Sanoisinpa melkein että WAU ♥ ♥ ♥ Niin iloinen, onnellinen ja kiitollinen!!!

Ja jälleen kerran hauskinta koko jutussa oli yhdessä tekeminen ja hienon menestyksen jakaminen, ystävien tapaaminen. Kiitos kaikille hauskasta viikonlopusta ♥

Vasemmalla Bondi kehässä lauantaina. (Kiitos kuvasta Ronja Nieminen) Yläpuolella Genda kehässä sunnuntaina. (Kiitos kuvasta Heikki Nummela)

Suzy kehässä sunnuntaina. kuva Heikki Nummela

Vasemmalla Jade kehässä sunnuntaina ja yläpuolella Wanda kehässä sunnuntaina. Kuvat Heikki Nummela

Voittajanäyttelyn kolme kasvattajaryhmää, vasemmalla 1. sija ROP kasvattaja Maarit Alanen, kennel Gentle Miracle's. Keskellä 2.sija Kennel Stripestream's Hedi Säynevirta, mukana myös Suzy ja oikealla 3. sijalla Oili Nummelan Devoted One's -ryhmä. ONNEA KAIKILLE ♥ (Kuva Heikki Nummela)

30.11.

Suruviesti Saksasta tavoitti meidät, ihana nallekarhu, Ice on poissa. ♥ ♥ ♥
Icen selkä ja jalat oireilivat jo jonkin aikaa, myös keuhkoissa oli jonkinlaista varjostumaa, ja niin tuli aika sanoa hänelle jäähyväiset ja saatella sateenkaaren tuolle puolen. Rest In Peace Dear Ice ♥

Thank You Tanja and Uwe for all that love and good care that Ice got from you. I also appreciate that I could met Ice so many times during all these years. When Ice moved to Germany I was a bit worried, if I should not see him ever again, but luckily and happily - we met sooo many times - Thank You ♥

♥ Sending Hugs to you reaching over the rainbow bridges ♥

R.I.P. Mihela's Icebear "Ice" 13.10.2007 -30.11.2018

13.11.

SUZY (JV-17 Stripestream's Always In My Heart)
täyttää tänään kaksi vuotta ♥ ♥
Niin Rakas Ystävä, iloinen, villi, kainaloinen, maailman paras Suzy ♥ joskus hiukan tuholainenkin :))

11.11. Jyväskylän KV-näyttely, tuomarina Kim Vigsö Nielsen

Mukana mihelaksista Suzyn mamma Jade (FI MVA EE MVA V-17 Mihela's Outshine Glory) ja niin hienoilla tuloksilla, narttujen toiseksi heti tyttärensä Doran perään. ONNEKSI OLKOON JADE ja Heidi, myös Suzyn sisarusten upeasta menetyksestä ♥

Näyttelytermein Jaden tulos ERI, VAK1, SA, PN2, vara-CACIB

Kuva alla: Heidi Säynevirta

Tyytyväinen Jade kotisohvalla, kyllä sohva aina näyttelyt voittaa ♥

25.10.

Juhlapäivä tänään, minun ihana, rakas - maailman paras Leia ♥ täyttää viisi vuotta ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Leian kanssa onnittelemme myös koko sisaruskatrasta, onneksi olkoon rakkaat P-pennut, Gilla ♥ Halla ♥ Laska ♥ Mila ♥ ja pojat Kouta ♥ Tsarmi ♥ ja Vihtori ♥

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

15.10.

R.I.P. BH Mihela's Iceprincess "Iines"

Ilojen ja surujen vuorotellessa, tänään on itkun vuoro, poissa on ihana Iines, takapää ei enää pysynyt menossa mukana, vaan tuli aika Kirsin saatella sinut sateenkaarisillalle.

Hyvää matkaa rakas Iines ♥ Dali-veljesi on varmaankin vastassa, nyt on helppo juosta ja leikkiä, ei enää kipuja.

Lämmin osanottoni Kirsi ja kiitos hyvästä kodista minkä Iines luonasi sai ♥


R.I.P. Mihela's Iceprincess 13.10.2007 -15.10.2018

13.10. Lauantaina kokoonnuimme Q-pentueen treffien tiimoilta. Mukaan pääsi neljä pentua seitsemästä. Lisäksi isä Konsta, emä Mindi ja mummo Wanda olivat mukana. Tietty myös Leia ja Suzy pääsivät välillä temmeltämään pentujen kanssa. Valkkarilaumaa kasvattivat myös Luna ja Camaz. Olipa kiva nähdä pennut pitkästä aikaa, todella reipasta ja avointa väkeä, vauhtia ja vaarallisi tilanteita riitti (etenkin omia jalkoja sai varoa kun pentulauma eteni päätöntä menoaan). Yhtäläisyyksiä pennuissa löytyi paljon.

Kiitos mukavavasta päivästä Johanna, Erja, Kai, Sari, Jenna ja Maarit.

Kuvat: Maarit Alanen - Kiitos Maarit taas kerran hienoista kuvista

Perhepotretissa vasemmalta: Lucky (M's Quiet Lucky One) isä Konsta (Gentle Miracle's Comes With Attitude) Ati (M's Quite Good Attitude), keskellä pentujen mummo Wanda (M's Krystal Sunshine) Genda (M's Quite A Legend) äiti Mindi (M's Original Diamond) ja laitimmaisena oikealla Aragorn (M's Quite Big Hero)

Ati ja Genda tanssin pyörteissä

Laumahippaa

Sisarukset menossa....

...ja tulossa

Genda ajaa takaa isä Konstaa (Kuva Johanna Alanen - kiitos kuvasta Johanna )

13.11.

Tänään on yksitoista vuotta siitä, kun ihanat "jääpennut" syntyivät <3

Rakkaat onnittelut Ansa <3 Jade <3 Iines <3 Ice <3 Pörri <3 ja Vito <3. Paljon rapsutuksia, herkkuja ja mukavaa yhdessäoloa omien ihmisten kanssa.

Muistoissa vahvasti myös Dali <3 ja Aino <3

9.10.

Vain muutamia päiviä ennen I-pentueen 11-vuotis syntymäpäivää sain musertavan suruviestin, Dali on saateltu sateenkaarisillalle, koirien maahan ♥ ♥ ♥ jalat eivät enää kantaneet, ja niin tuli aika sanoa jäähyväiset.

Tuo upea herrasmies on jättänyt lähtemättämän tassunjäljen syvälle sydämeeni, Surun keskellä olen onnellinen, että minulla on Dalilta yksi ihana pentue ja Dalin tytär Leia on luonani.

Hyvää matkaa sateenkaaren tuolle puolen Dali rakas ♥ ♥ ♥

Hannu ja Mari, sekä Heini lämmin osanottoni surussanne, niin kiitollinen olen niistä vuosista kun Dali sai luonanne olla rakastettuna perheenjäsenenä, viimeiset vuodet poikiensa Koutan ja Tsarmin kanssa, olla mukana kaikessa

KIITOS ♥

R.I.P BH, TK2, Mihela's Icestorm "Dali" 13.10.2007 - 9.10.2018

7.10. Viettävät 10v -synttäreitä meidän J-pentue.

Rakkaat onnittelut Miska ♥ Siida ♥ Luna ♥ Jawa ♥ ja Juvan ♥

Olkoon päivä täynnä ihanaa yhdessä oloa omien ihmisten kanssa, rapsutuksia, herkkuja ja mukavaa ulkoilua ♥ Toivottavasti vielä on monia pirteitä yhteisiä vuosia edessä.

Muistoissa mukana Jewel ♥ ja Penny ♥

15.9. MALMIN PENTUNÄYTTELY

Tuomari Marianne Holm

"Bondi" eli virallisesti
Mihela's Quckly The Best suoritti ensiesiintymisensä näyttelyissä Malmin pentunäyttelyssä ja WAU, millä tuloksilla ja arvostelulla.

PEK1, Rotunsa paras pentu, KP ja RYP-2 !!!


Arvostelu:
Upealinjainen, ryhdikäs, tyylikäs vahva uros. Hieno pää ja ilme. Vahva hyvin kiinnittynyt kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä, erinomaiset raajat, niiden luusto ja kulmaukset. Kaunis häntä, puhdas väri ja oikea karvan laatu. Liikkuu vaivatta.

ONNEKSI OLKOON NINA JA BONDI ♥


Bondi ruusuke- ja pokaalisaaliinsa kanssa ♥

15.9.

Sillä välin kun Bondi misseili näyttelyssä meitä kokoontui mukava porukka harjoittelemaan Rallytokoa Teijan ohjauksessa ja kaikkien kannustuksessa. Teija teki meille harjoitusratoja, joiden myötä pääsimme harjoittelemaan kuinka homma toimii. Hauskaa oli ja sääkin suosi. Vesisade alkoi vasta kun oli aika siirtyä nyyttärikesteille, ruokapatojen ääreen. Kiitos kaikille mukavasta päivästä, jospa tästä vaikka kehkeytyisi reipas rallytoko-kisaporukka tulevaisuutta ajatellen. KIITOS KIVASTA PÄIVÄSTÄ Teija, Raija, Päivi ja Anne.

Vasemmalta: Lumi, Aslan, Suzy, Leia, Genda, Jawa, Jarre, Dina ja Nala.

11.9. Kolme polvea ♥ Genda kävi tapaamassa äiti Mindiä (M's Original Diamond) ja mummi Wandaa (M's Krystal Sunshine) Kiitos kuvasta Jenna Piispanen

8.9. Lauantaina saimme vieraaksi Oivan ja Niilon, sekä tietty Renen ja Niinan. Mukava on nähdä kasvatteja omistajineen ja nyt tietty vielä kun oli Gendan velipoika Oivakin mukana. Niilo (Mihela's Northern Star) oli oma hurmaava itsensä, tosin ehti jo sen verran somistautua sateisessa luonnossa, ettei posekuvia edes yritetty saada :)) Oiva (Mihela's Quiet Braveheart) oli kasvanut valtavasti ja olikin pienen Gendan rinnalla jo hieno miehen alku.

Koirat mennä mesusivat muutaman tunnin pitkin mäkeä ja toki sitten näistä lyhyttukkaisista sisaruksista otimme jokusen kuvan erikseen.

Kuvassa Suzy, Leia, Oiva, Niilo ja Genda, Rene taisi olla jossain omilla tutkimusmatkoilla.

Kuvissa sisko ja sen veli. eli Genda (Mihela's Quite A Legend ja Oiva (Mihela's Quiet Braveheart) noin 8 kk

19.8.


BALTIC WINNER
Viro, Harjumaa tuomari Nemanja Jovanovic


Jade (Fi & Ee Mva, V-17 Mihela's Outshine Glory) oli jälleen kehässä.

Tuloksena hieno narttujen toinen (VAL ERI/2, SA, PN-2, VARA-CACIB) turkin puuttumisesta huolimatta.

Jaden lapset Sakke NUO ERI/1, SA, PU-3 ja Dora NUO ERI/1, SA, PN-3

Onneksi olkoon Heidi ja Jade!! ♥ ♥ ♥


18.8.
Lillehammer, Norja
Tänään taasen vuorostaan hienoja uutisia Niila (Fi & Se Mva Mihela's Next Romance) matkaili Norjaan näyttelyyn Soilen kanssa. Ja niinpä vain kävi hienosti, että Niila oli NARTTUJEN PARAS + CACIB ja SERT. Joten jahka vahvistukset aikanaan tulevat Niilan tittelilistaan lisätään KANSAINVÄLINEN, NORD JA NORJAN VALION ARVOT!!!!!!!!!!!!!!

NIIIIIN HUIPPUA!!! ♥ ♥ ♥ ONNEKSI OLKOON SOILE, TERO JA NIILA!!!!

Niila VSP Norjassa, CACIBIN ja SERTin kera!!


15.8. Tuli itku ja suru, poissa on ihana valkoturkki Nita (Mihela's Harmony)

Hiukan yllättäen tuli lähtö, vaikka ikää jo olikin, mutta tätä ei kuitenkaan osannut odottaa. Ontumisen syyksi paljastui ikävä luusyöpä.

Niin tuli aika eron ja jäähyväisten. Voi Nita rakas, hyvää matkaa sateenkaarelle, koirien maahan ♥ ♥ ♥

Voimia Minna lohduttomassa surussasi,

KIITOS hyvästä kodista minkä Nitalle annoit ♥ ♥

R.I.P. Mihela's Harmony "Nita" 9.7.2007 -15.8.2018

AMSTERDAM

Elokuun 9.-11. päivinä matkasimme pienellä porukalla Amsterdamissa oleviin kolmeen näyttelyyn; Benelux Winner, Maailman Voittajanäyttely ja Specialty . Mukana Mihelaksista oli Jade (Mihela's Outshine Glory), sen poika Sakke ja tytär Dora. Lisäksi mukanamme oli Liona-pentu sekä Jaden "pikkusisko" hollanninpaimenkoira Tinka. Näyttelykäytännöt olivat tuolla hiukan erilaiset kuin Suomessa. Kirjallisia arvosteluita ei tullut ja kilpailuluokasta jatkoi eteenpäin aina vain voittanut koira. Paras uros- ja paras narttu-luokissa sijoitettiin vain kaksi ensimmäistä.

9.8. Benelux Winner Show. Tuomari Anita Gielisse NL
Liona pentu oli Rotunsa paras pentu!! Onnea Johanna ja Liona!!
Uroksissa Sakke sijoittui nuortenluokassa toiseksi (Excellent/2)
Narttujen avoimessa luokassa Dora voitti (Excellent/1) Loistavat tulokset molemmilta nuorilta koirilta!!
Valioluokassa uimapukuinen Jade ei tuomaria innostanut, tuloksena VG (VeryGood) Jade esiintyi kuitenkin hienosti.

10.8. Maailman Voittajanäyttely. Tuomari Erica Bakker van de Woestijne NL
Liona oli narttupentujen toinen.
Sakke, Dora ja Jade saivat kaikki EXCELLENTIT mutta eivät sijoittuneet kilpailuluokissa. Valkkareita oli 117 kpl, ja taso oli kova, joten olen tosi tyytyväinen noihin EXCELLENT-tuloksiin :)))

11.8. Specialty. Tuomari Timothy Thomas Austaralia
Liona oli VSP pentu
Sakke voitti oman luokkansa (Excellent/1)
Dora sijoittui omassa luokassaan neljänneksi (Excellent/4)
ja Jade loistavasti omassa luokassaan TOISEKSI ♥ (Excellent/2) NIIIIN HAPPY!!!! Jade myös nousi paras narttu-luokkaan valioluokan nartun ollessa narttujen paras. Sijoitusta siinä ei kuitenkaan tullut.

Ja sokerina pohjalla joukkomme upea tähti, hollanninpaimenkoira Tinka, jonka menestys oli huikea!!! Tinka keräsi viikonlopun aikana 2 x VSP, 1 x PN2, 1xCACIB, 1x vara-CACIB ja 3 x TUPLA-SERTIN (eli 6 sertiä kolmessa päivässä!!) Lisäksi Tinka sai Benelux Winner tittelin, siitä tuli sekä kansainvälinen valio, että ensimmäinen suomalaisomistuksessa oleva suomalainen Hollannin valio holskuissa. Niiin HUIPPUA!!! ONNEKSI OLKOON HEIDI JA TINKA ♥

Matkalla kohti Amsterdamia

Jade unohti turkkinsa pois reissusta. Mutta turkkia tai ei, Jade vaan on niin UPEA ♥

Vasemmalta: Sakke, Liona, Dora ja Jade ♥
Olen kaikkineen todella tyytyväinen kaikkien menestykseen "suuren maailman" kovatasoisissa näyttelyissä, ♥ Ja matka oli hieno kokemus.


Viereisessä kuvassa Jade Excellent-palkinnon kera, pitihän kasvattajan toki muistoksi ostaa pieni pytty.

Suomalaisilla oli hieno edustus ja upea menestys näissä kolmessa näyttelyssä. Vasemmalta Liona, Dora, Sakke, Jade, Inka ja Lucky. Kuvasta valitettavasti puuttuu Benelux Winner tittelin voittanut upea Yori (Veshukan Yori)

Ja lopuksi vielä Prinsessa Tinka ♥

4.-5.8. SAWO SHOW VIIKONLOPPU

Osallistuimme Sawo Showhun sekä lauantaina että sunnuntaina.

LAUANTAINA tuomarina oli Gerard Cox.
Kehässä oli minun Suzy (JV-17 Stripestream's Always In My Heart) ja Suzyn emä Jade (Fi, Ee Mva V-17 Mihela's Outshine Glory)
Suzyn
tulos NUO ERI/2, SA. Tällä kertaa Suzy ei paras narttu-luokassa sijoittunut. Mutta niin hienosti tyttö esiintyi :)

Jade oli kehässä ainoana kasvateistani, huipputuloksella VAL ERI/1, SA, PN-1, CACIB, NORD-SERT, ROP
ONNEKSI OLKOON HEIDI JA JADE ♥ ♥ Suzyn sisarukset Dora ja Sakke menestyivät myös hienosti.

Oilin Devoted One's kasvatit menestyivät loistavasti molempina päivinä ja Oililla olikin myös ROP-kasvattajaryhmä molempina päivinä - Niin lähellä sydäntäni, sillä ovathan koirat kasvattieni jälkeläisiä ♥ Onnea Oili ♥ !!

SUNNUNTAINA tuomarina oli suomalainen Harri Lehkonen
Suzyn tulos tänään NUO ERI/2, SA, PN-3, VARA-SERT ja Jade VAL ERI/1, SA, PN-2, vara-CACIB. Parasnarttu luokan voitti Suzyn sisko Dora ja urokset voitti veli Sakke - Onneksi olkoon molemmille kotijoukkoineen. ♥ ♥

Lauantaina ROTUNSA PARAS Jade (Fi, Ee Mva, V-17 Mihela's Outshine Glory) ja VSP Devoted One's Brilliant Ice

Sunnuntaina Suzy narttujen kolmas vara-sertin kera (Kiitos kuvasta Maarit Alanen)

27.7.
Tänään täyttävät 6 vuotta huippupoppoo The Gremlins "next generations" eli ihanat N-pennut.
Paljon onnenrapsutuksia Halla♥ Lumi♥ Usva♥ Niila♥ Niilo♥ Aslan♥ Vallu♥ ja Kossi♥
Haikein mielin muistoissa mukana myös Manu♥18.7.

Niin musertavaa, menetimme Dinan ja Woodyn niin kovasti odotetun pentueen.

Suurin osa pennuista oli ilmeisesti kuollut jo aiemmin ja olivat sulaneet pois, sillä vain yksi pentu syntyi sektiolla, ja silläkin oli valitettavasti kitalakihalkio, joten se nukutettiin pois ♥ ♥

Hyvää matkaa pieni "Ruby My Love" ♥ ♥ Lepää rauhassa. Ei ollut aikasi jäädä seuraamme.

Dina on onneksi toipumassa sektiosta hyvin. Kohtukuolemien syynä on vahva epäily koirien herpesviruksesta, näytteet on labrassa tutkittavana.

Dina hetkeä ennen sektiota Kuopion satamassa kävelyllä.Onpa ollut mukavaa tavata joitakin kasvatteja pitkästä aikaa, etenkin vanhat rouvat Fanni ja Iines, molemmat vielä ikäänsä nähden niin virkeässä kunnossa.

Fannilla on ikää jo 12v 5 kk, Iineksellä 10v 9kk

Fannin tytär Nala vasta virkeässä 7 v 3 kk keski-iässä.


Oikealla Mihela's Lady In White "Nala"

Alla vasemmalla
Mihela's Golden Heart "Fanni"

Alla oikealla
Mihela's Iceprincess "Iines"


13.7.

Niin tuli aika sanoa jäähyväiset Manulle ♥ omien ihmistesi rakkaalle perheenjösenelle.

Sait vielä nauttia tämän kesän tuoksuista, lempeistä tuulista ja lämpimistä uimavesistä.

Rakkautta oli päästää sinut matkaan kohti uusia ulottuvuuksia, vaikkakin aivan liian aikaisin jouduit lähtemään.

Nyt ei polviin ja selkääsi koske enää, askel on kepeä jälleen juosta lailla tuulen.

Lepää rauhassa Manu Rakas. ♥

Kiitos Juuli, Juho ja Isla kaikesta rakkaudesta ja huolenpidosta mitä Manu luonanne sai ja voimasta tehdä oikea, niin vaikea ratkaisu ♥ ♥ ♥


R.I.P. Mihela's Night Shadow "Manu" 27.7.2012 - 13.7.2018

9.7. Täyttivät H-pennut jo 11 vuotta!! Paljon rakkaita onnitteluja Nitalle, Herolle ja Remulle ♥ ♥ ♥

Kaikki vielä hyvässä kunnossa, toivotamme paljon onnellisia päiviä teille kaikille ♥

Ja niin haikein mielin muistoissa mukana myös minun oma Rosa, välillä vieläkin niin ikävä, että musertaa.
Muistoissa myös Fiona, Ossi, Neve, Hukka, Jeti ja Hanski

Ihanat vanhat ja viisaat seniorit ♥ ♥ ♥


8.7. OULUN KV NÄYTTELY, tuomarina Roberto Schill


Suzyn kanssa jälleen kehässä, ja taas niin hienot tulokset, NUO ERI/1, SA, PN-3, vara-SERT.

Olen niin ylpeä tuosta neitosesta. ♥Luna (Mihela's Once Upon A Time)
oli myös kokeilemassa josko se viimeinen serti jo tulisi, mutta ei tänään, tuomari tykkäsi Lunasta ErittäinHyvän verran, eli AVO EH/2 Seuraavaa kertaa odotellessa ♥

Luna ja Tiina kehän reunalla omaa vuoroaan odottelemassa

Viikonloppu 6.-8.7. Pärnu

Jade (FiMva Mihela's Outshine Glory) osallistui viikonlopun aikana kolmeen näyttelyyn Eestissä, Pärnussa.

Menestys oli kertakaikkisen huikea sillä jo perjantaina täyttyi koko matkan tavoite, eli saada SERTI ja Eestin Muotovalion arvo.
Jade oli siis AVO ERI/1, SA, PN-1, ROTUNSA PARAS, SERT ja niin ollen Jadesta tuli Eestin Valio ♥ ♥

Lauantaina voittoputki jatkui, VAL ERI/1, SA, PN-1, ROTUNSA PARAS, CACIB ja ryhmässä Jade vielä nousi kuuden parhaan joukkoon.

Myös sunnuntainakin menestys oli loistava, sijoitus narttujen toinen, vara-CACIBIN kera.

ONNEKSI OLKOON HEIDI JA JADE ♥ ♥ ♥ Olette upeita!!!!

Jaden menestystä kruunasi poikansa, eli Suzyn veljen Saken huippuhieno menestys

(JV-17 PMJV-17 EEV-18 Stripestream's Adorable Love Snowman) Sakelle perjantaina SERT ja VSP, Lauantaina PU2, vara-sertin kera ja sunnuntaina SERT, CACIB, VSP
Onnea Myös Sakelle kotijoukkoineen


Kuvassa Sakke ja Jade - ONNITTELUT MOLEMMILLE ♥ ♥

29.6. Tuusniemen ryhmänäyttely, tuomarina Baranauskas Vytautas Liettuasta.

Oltiin pitkästä aikaa Suzyn (Stripestream's Always In My Heart) kanssa näyttelyssä ja wau millä tuloksilla. Suzy esiintyi aivan kerrassaan upeasti ollen ROTUNSA PARAS ja sai siis myös toisen SERTinsä. Ja päivän kruunasi huikea menestys ryhmäkehässä, jota arvostan vielä erityisesti, koska ryhmä oli tällä kertaa yhdistetty FCI1 ja FCI2 ryhmät, eli todella iso ryhmä, Suzy sijoittui upeasti KOLMANNEKSI.

Ja koko päivän huippujuttu oli se, että Suzyn mummi Wanda (FiMva, EEMva Mihela's Krystal Sunshine) oli narttujen toinen heti Suzyn perään, ollen myös ROTUNSA PARAS veteraani.
ONNEKSI OLKOON JENNA JA WANDA ♥ ♥

Suzyn menestys näyttelytermein NUO ERI/1, SA, PN-1, ROP, SERT, RYP-3

Ryhdikäs veteraani Wanda, VET ERI/1, SA, PN-2, VET-ROP

Voittajan on helppo hymyillä - minun kaunis Suzy ♥ ♥ ♥

17.6. Tromsa, Norja, Nord-näyttely Tuomari Saija Juutilainen

Niila (FiMva, SeMva Mihela's Next Romance)
AVO ERI/2, SA, varaSERT, vara-CACIB, PN2

Onnea Niila ja Soile, vaikka serti jäikin harmittavan lähelle - upea tulos kuitenkin ♥

9.6.
Lauantaina kokoonnuimme meille Q-pesueen pentutapaamiseen. Paikalla oli neljä pentua seitsemästä. Ja kylläpä lapsilla oli hauskaa, melkoinen meno ja meininki koko päivän, illalla oli monta tyytyväistä väsynyttä kakaraa.

Keli suosi, ei ollut liian kuuma helle, eikä myöskään vettä satanut. Tasaisesti oli porukka kasvanut ja niin upeat, reippaat luonteet kaikilla. ♥

Toivottavasti saamme syksyllä uuden tapaamisen niin että loputkin pääsevät mukaan.

Mukana olivat minun Gendan lisäksi velipojat Ati, Alaska ja Aragorn

Pojat Suzyn kanssa juttusilla

Aragornin "isosisko" Luna (Mihela's Krystal Moonlight) oli mukana lasten karkeloissa, taisi tykätä -vaikka hiukan hitaasti nuorisoa katsookin.

3.6. ESTONIA WINNER (Tuomarina Gerard Cox Irlannista)

Jade (FiMva Mihela's Outshine Glory) osallistui Eestin Voittajanäyttelyyn kahden lapsensa kanssa. Upea päivä, upeat tulokset. Jade oli narttujen toinen, saaden vara-CACIBIN ♥ ♥ ONNEKSI OLKOON UPEA JADE ja Heidi ♥ Sinänsä kakkossija ei nyt niin paljoa harmittanut, kun edellä oli oma tytär ♥

Eli; Jaden lapsukaiset Dora ja Sakke (Suzyn sisarukset) veivätkin sitten muutoin koko potin, Doran ollessa Eestin Voittaja, SERTin, CACIBin ja ROPin kera, Saken ollessa VSP, samoin Eestin Voittaja, SERT ja CACIB tuloksella. ONNEA myös heille ♥ ♥ ♥

FiMva Mihela's Outshine Glory PN-2, vara-CACIB. (kuva Heidi Säynevirta)

28.5.
Rosan upea viiden tytön pesue, Mihela's M-tytöt täyttävät jo 7 vuotta. Toteaisikohan taas kerran, että kuinka se aika kiitääkään. Voiko tästäkin jo olla näin kauan.


Onnea ihanat Sara ♥ Muru ♥ Mette ♥ Nekku ♥ ja Lady ♥

19.5.

Oulaisten ryhmänäyttelyssä tuomaroi Helin Tenson.

Mihela's Once Upon A Time "Luna" kehässä


Ja saimme sieltä aivan ihania uutisia ♥

UPEA
"Luna" sai toisen SERTinsä loistavan arvostelun kera.

Tulos kokonaisuudessaan AVO ERI/1, SA, PN-1, VSP ja SERT.


ONNEKSI OLKOON TIINA JA LUNA ♥ ♥


Lunan kuvat Päivi Piri


24.4.

Musertava suru-uutinen; Nelli on poissa.

Nelli (Mihela's Gentle Miracle) oli suuri persoona, kuningatar. Upea ystävä, ihana luonne, loistava näyttelyura, hienoja lapsia, lapsenlapsia ja nyt myös lapsenlapsenlapsia. Lähimpänä heistä minun pieni Genda.
Nelli oli täysin terve lähes koko elämänsä, vasta nyt viimeisten kuukausien aikana tuli pieniä terveysongelmia, ensin joulukuussa kohtutulehdus, josta toipuminen oli hiukan hidasta, vaikka lopulta Nelli olikin taas virkeä oma itsensä. Ja nyt muutaman viikon aikana maksan toiminta heikkeni ja Nellin voimat loppuivat. Nelli sai lähteä kaikkien rakkaidensa ympäröimänä omassa kodissaan. Hyvää matkaa Nelli rakas ♥

Lämmin osanottoni ja kiitos Maarit, Matti, Lassi, Leevi ja Nuutti ihanasta kodista ja rakkaudesta jota Nelli luonanne sai.
Kyyneleet kuivuvat aikanaan, tassunjälki jää sydämeen ikuiseksi.

Ja kuten Maarit kovitisvuilleen ihanasti laittoi:

Valkeaa unelmaa
kohti kulkee askeleeni
myrsky-yö raivoten pauhatkoon.
Valkeaa unelmaa
piilotan sut sydämeeni
valkeiden öiden unta sä oot...

Nelli 22.2.2006 -24.04.2018

16.4.

Tänään onnittelemme 5 vuotta täyttäviä O-pentuja: ONNEKSI OLKOON Mindi, Jade, Luna, Kira, Luna, Nova ja Sero ♥ ♥

13.4.


Saimme suruviestin, poissa on suuri persoonallisuus, kaunis Nella - Hyvää matkaa sateenkaarisillalle ♥

Lämmin voimahalus sinulle Heli ja kiitos ♥ kaikista hienoista vuosista ja ihanasta kodista jonka Nellalle olet antanut. Mitkään sanat eivät riitä surua poistamaan.


Lepää rauhassa Nella Rakas. ♥


R.I.P Mihela's Gift Of Love "Nella" 22.2.2006 - 13.4.2018

6.4.
Synttärisankareina tänään Mihela's L-lapset, Nala ja Faro. ONNEKSI OLKOON 7-vuotiaille ♥ ♥ ♥

Nala (Mihela's Lady In White) ♥ ja Faro (Mihela's Lion Heart) ♥

3.3.

Juukan ryhmänäyttely, tuomari Nina Janger
Wanda (FiMva Mihela's Krystal Sunshine) esiintyi ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa, ja miten hienoilla tuloksilla tuo näyttely menikään, ROTUNSA PARAS VETERAANI ja myös VSP.

Wandan tulos kokonaisuudessaan oli siis näyttelytermein VET ERI/1, SA, PN-1, VSP ja ROP-vet.

Onneksi olkoon Jenna ja Wanda ♥ ♥

22.2.
Nämä minun ensimmäiset ihanat valkkarilapset, rakkaat G-pennut täyttävät tänään jo 12 vuotta.
Syntymäpäivää tänään viettävät
Nelli♥, Blanca♥, Fanni♥ ja Nella♥
ONNEKSI OLKOON, PALJON RAKKAITA RAPSUTUKSIA

Muistoissa mukana Sanni, Roope ja Netta ♥♥♥

6.2.
♥ ♥ Rakkaat synttärionnittelut veteraani-ikään ehtineille Mihela's K-tytöille, Lunalle ja Wandalle ♥ ♥

Vielä ei ikä tytöillä paina, molemmat ovat loistokunnossa ja vauhtia piisaa. Tästä on hyvä jatkaa ♥

14.1.
Vuoden näyttelykierros alkoi jälleen alusta Kajaanin kansainvälisen näyttelyn merkeissä. Valkkareilla tuomarina toimi Maija Lehtonen. Sillä välin kun sisko Mindi puuhaili vauvojensa kanssa sen sisko Jade (FiMva Mihela's Outshine Glory) edusti mihelaksia näyttelyrintamalla.

Tuloksena olikin hieno sijoitus, narttujen toiseksi, eli näyttelytermein: VAL ERI/1, SA, PN-2, vara-CACIB.
Onnea Heidi ja Jade ♥

Jade ja Heidi kehässä. Kuva Juho Vihma

11.1.
Mindin ja Konstan pennut syntyivät illan ja yön aikana. Synnytys sujui hienosti ja vaivattomasti. Mindi tiesi heti mitä tehdä ja kuinka toimitaan. Pennut olivat virkeitä ja aktiivisia heti ensi henkäisystä alkaen.

Pentueeseen syntyi kaikkiaan 8 pentua, kuusi urosta ja kaksi narttua, joista toinen, viimeisenä syntynyt syntyi suureksi suruksemme kuolleena.

Pentuajan blogia voit seurata TÄÄLTÄ

Onnellinen mamma pentukatraansa kanssa ♥