2003


Vuonna 2003 kävimme Jamien kanssa arkitottis-treeneissä, lenkkeilimme ja muutamia näyttelyitäkin loppuvuodesta koluttiin.
Itselleni oli opettelua herkkien collieiden jälkeen kuinka keskustellaan samaa kieltä valkkarin kanssa.


Joskus muistaakseni olin aika huuli pyöreänä. Mutta Jamie oli hyvä opettaja. Ja oppilaanakin se oli nopea oppimaan. Mitään ilmiömäistä palvelun halua sillä ei ollut, se oppi asiat melkein kerrasta, ja aina olisi pitänyt olla uutta opittavaa, mikään entinen opittu ei jaksanut kauaa kiinnostaa.

Vuonna 2003 Jamien kanssa käytiin 5 kertaa näyttelyssä, kotiintuomisina oli 2 x SERT, 1 x vara-SERT, 2 x VSP, 1 x ROP, ja Messarista JunioriVoittaja-2003 & Voittaja 2003-tittelit.

Oulun KV-näyttely 18.10. oli Jamien ensimmäinen näyttely . Tuomarina Steffi Kirschbichler Itävallasta, tuloksena PN-1, SERT, VSP. Tacon (Nice Of You To Come by Taco) ollessa ROP. (kuva yllä)

Seinäjoen näyttelyn viikonlopusta kotiintuomisina oli 25.10. EH ja 26.10 jälleen SERTi ja ROP.
Jyväskylästä 15.11. vara-SERT.

Vuoden viimeinen näyttely oli Messukeskuksen Voittaja näyttely, jossa Jamie sai kolmannen sertinsä ollen VSP ja samalla saaden JunioriVoittaja 2003 & Voittaja-tittelit. ROP oli Juchi. (Goyahkle's Spirit to Juchi Cowishan)
(kuva yllä)

Jamien koiraperhe syksyllä 2003, vasemmalla Pessi, edessä Sinda, oikealla Sofi