2020

6.2.
Mihela's K-tytöt Wanda ja Luna juhlivat 10-vuotissynttäripäivää. Onneksi olkoon rakkaat, upeat tytöt, molemmat vielä loistokunnossa eikä ikä paina. Toivomme vielä paljon yhteisiä reippaita vuosia molemmille kaunottarille.

1.2.
Kävimme Q-pentueen kanssa luustokuvissa, Oiva olikin jo käynyt aiemmin kuvissa ja nyt oli mukana kaikki loput. Ei ollut tulokset nyt kovin odotettuja - iski kyllä melkoinen suru puseroon erityisesti Gendan D/C -lonkkatuloksesta. Gendan kohdalla tuo tulos lonkkien kohdalla tarkoittaa käytännössä sitä, että siitä ei koskaan tule äiti-koiraa. Olen kyllä murheen murtama ollut viime päivät. Niin Gendalla kuin kaikilla muillakin oli kyynärät aivan priimaa, Aragornin seän spondyloosi-piikit oli ikävin uutinen. Muitakin pieniä selkämuutoksia löytyi.

Ei ole helppoa ei... Tämäkin pentue on kyllä niin hienoluonteista porukkaa... No, keväällä sitten luonnetestiin, kokonaisuus on siellä kyllä 100 varmasti parempi. Ja niin hienoa, kun kaikki lähtivät kuviin, saa aina arvokasta tietoa niin omasta koirasta ja rodustakin, vaikka ei ikinä olisikaan mitään pentuesuunnitelmia.

Kaikkien tulokset löytyvät pentueen omalta sivulta sekä jalostustietokannasta.

14.1.
Oiva (Mihela's Quiet Braveheart) kävi luustokuvissa. Tulokset olivat hyvin äärilaidoilla... erityisen ikävä juttu on, että lonkat on todella huonot. Onni onnettomuudessa on, että kaikki muu on priimaa. Lonkat ei onneksi vielä ole vaivanneet ja toivottavasti tukihoidoilla ja hyvällä lihaskunnolla ei vielä pitkään aikaan vaivaisikaan.
Tulokset: Lonkat E/E, kyynärät 0/0, selkä: SP0 (puhdas), LTV0 (normaali), VA0 (normaali)

11.1.

Tänään juhlimme Q-pentueen 2-vuotis synttäreitä. Iältään virallisesti aikuisia, mutta mieleltään vielä kenties teinejä, etenkin minun oma Genda. Myäs Alaska tuntuu vielä iloiselle nuorukaiselle.

Paljon rakkaita onnentoivotuksia ja iloisia juttuja päiväänne Genda, Alaska, Aragorn, Ati, Bondi, Lucky ja Oiva

Genda

Alaska

Rakkaat 2-vuotiaat <3

4.1.Meidän tyttölauma sai komean vahvistuksen Gendan velipojasta Alaskasta (Mihela's Quite Unique)

Alaska on aivan ihana, iloinen valkkaripoika, hyvin paljon samanoloinen kuin siskonsa Genda, avoin, ystävällinen, utelias ja vilkas.

Alaska asuu nyt toistaiseksi meillä, tulevaisuus on vielä hiukan auki, jääkö hän meille vai etsimmekö uutta kotia.Vasemmalta: Alaska, Suzy, Leia ja Genda