2015

Paljon on taas tänäkin vuonna tapahtunut; paljon iloisia ja mukavia asioita, toisaalta myös suruja.

Kesällä jäähyväisten sanominen niin rakkaalle valkoiselleni Jamielle. Melkein 13 vuotta kävimme yhteistä taivalta iki-ihanan "White Ladyn" kanssa. Kuinka paljon Jamie toikaan elämääni iloa, lämpöä, ystävyyttä, uusia ystäviä, mahtavia kokemuksia ja loistavan katraan jälkeläisiä joista saan kasvattajana olla ylpeä kerta toisensa jälkeen. Usein vieläkin tunnen Jamien lähelläni, ja haikea ikävä käväisee sydämessäni.
Jamien kanssa samoihin aikoihin lähti paremmille hiirenmetsästysmaille myös vanha rakas kissapoikani Soolo. Myöhemmin syksyllä sain suru-uutisen Jamien pojan Roopen (M's Good Will Hero) siirtymisestä sateenkaarisillalle äitinsä luokse. ♥

Mutta kuten elämässä aina, niin surujen vastapainoksi on sitten ollut valtavasti iloa ja onnellisia hetkiä monien kasvattieni ja heidän omistajiensa kanssa. Olemme viettäneet hauskoja päiviä niin lenkkeilyn, paimennuksen, vesipelastuksen, NoseWorkin, näyttelyiden, tokoilun, haku-harjoitusten, rally-tokoilun, agilityn kuin muunkin mukavan yhteisen tekemisen parissa. Myös Ice omistajineen oli jälleen Suomessa lomalla. ♥

Näyttelyistä on tullut hienoja tuloksia: Jaden valioituminen, sertejä, vara-sertejä, cacibeja, vara-cacibeja, rotunsa parhaita, VSP-sijoituksia, ROP-veteraaneja, Voittaja-titteleitä, ROP-kasvattaja ryhmäkin meillä on
ollut 4 kertaa, kasvattajaryhmissä on esiintynyt yhteensä 11 eri kasvattiani. Nellin kertakaikkisen upea näyttelyuran päätös Messarissa Voittajanäyttelyissä. Menestystä ja luokkanousuja on tullut myös
TOKOssa ja AGIlityssä. Yhdistyksen ensimmäisissä TOKO:n rotumestaruuskisoissa keväällä joukkueemme sijoittui toiseksi, yksilökisoissa Jawa saavutti hopeaa rotumestaruudessa (EVL-luokka) Jewelin voitettua upeasti oman luokkansa. Ja minä sain yhdistyksen myöntämän Vuoden näyttelykasvattaja-mitalin. Kesällä olimme kannustamassa Juuson poikia Hukkaa, Faroa ja Amoria Agilityn SM-joukkuekisoissa Oulussa. Elokuussa O-pentueesta 4 mahtui mukaan luonnetestiin Iisalmessa, kaikki läpäisivät testin. Jamien lapsenlapsenlapsia syntyi kaksi pentueellista, toinen Raijan Nalalle (M's Lady In White) ja toinen Maaritin Gentle Miracle's kennelinnimelle, Nukalle. Nukan pentujen mieletön menestys messarissa sykähdytti erityisen paljon. Lapsukaiset jatkavat siis isomummonsa tassunjäljillä. ♥

Soile ja Miska korkkasivat uutena lajina koirajuoksukisat ja kickbiken edessä opettelee juoksemaan Kouta. Kenties Tsarmikin. Monista hienoista "tuloksista" huolimatta myös kaikki ihanat tavallisen arjen kuulumiset
ja ihanat palautteet kasvateistani saavat sydämeni sykkimään onnesta.
Ajattelen, että kasvattajana olen onnistunutsilloin kun kasvattini on omalle perheelleen se maailman paras koira, ystävänä - juuri sellaisena kuin on ♥

En tässä välttämättä edes muista kaikkia hienoja tapahtumia, anteeksi jos joku epähuomiossa jäi mainitsematta, mutta päällimmäisenä mielessäni on valtava kiitollisuus ja ilo kaikesta yhdessä tekemisestä, kasvattieni esiin tuomisesta, yhteisistä hetkistä, yhteydenpidosta, kaikesta ystävyydestä, tuesta ja kannustuksesta mitä olen teiltä ihanat kasvattieni omistajat saanut. ISO LÄMMIN KIITOS ♥♥♥

Terveystuloksista löytyy tietoa kennelliiton jalostustietokannasta.


Kajaanin tammikuun näyttelyssä tytöistä mukana olivat nuorissa nartuissa LUNA (Once Upon A Time) tuloksella ERITTÄIN HYVÄN ja sijoitus hienosti kolmas. (EH/3 )

Ja Lunan äiti WANDA (Krystal Sunshine) valioluokassa, saaden hienosti ERINOMAISEN, sijoittui toiseksi. (ERI/2)

Aslan CACIB ja VSP

23.1.Turun kansainvälinen koiranäyttely Tuomarina Harri Lehkonen
Muru (Midnight Melody) edusti mihelaksia Turun näyttelykehässäavoimessa luokassa tuloksella AVO EH
Tuomari kehui mittasuhteita, kulmauksia, päätä ja liikkeitä, mutta tuumasi, että neitonen on hiukan liian pönäkässä kunnossa :)) ja uudelleen Muru oli kehässä Turun KV näyttelyssä 28.3. tuomarina Belgialainen Liliane de Ridder-Onghena Murun tulos hienosti AVO ERI/4.

Faro kisasi Annen kanssa useita kertoja Agilityssä vaihtelevilla tuloksilla

Aika kuluu ja vuodet vierii, Jamiella on ikää jo 12 vuotta 9 kuukautta. Kaiholla on todettava, että askel on jo hidastunut ja lyhentynyt, mutta pienistä koiralapsista Jamie edelleen pitää. Kuvassa Jamie oikealla vierellään
lapsenlapsenlapsensa Dina. Viralliselta nimeltään Blancheneige (=suomeksi Lumikki).

Kuvassa keskellä Jamien tytär Fanni (Golden Heart) veteraani-iässä jo hänkin. Vasemmassa reunassa puolestaan Fannin tytär Nala (Lady In White) näiden juuri 6 viikkoa täyttäneiden pentusten onnellinen äiti.
Ja pari pentusta on tuolla mahan alla pikku maitohörpyillä heti kun tilanne sen salli. ♥ ♥
Jamiella on myös toinen neljännen polven lapsukaissarja, Nellin (Gentle Miracle) lapsenlapset, ne naperot täyttivät juuri huikeat 2 viikkoa.


16.5.
Valkkariyhdistys järjesti Nivalassa ensimmäistä kertaa TOKOn rotumestaruuskisat. Sinnepä sitten
tähtäsimme mekin oikein joukkueen voimin uudet joukkuehupparit päällä.
Pääasiahan on pitkät pelimatkat ja hyvät eväät... sekä iloinen mieli, joten niillä eväillä matkaan.


Alokasluokassa kisa debyytin TOKOssa suoritti Erja ja Luna (Mihela's Krystal Moonlight) ja tulos olikin loistava; 168,5 pistettä, ykköstulos ja sijoitus 7/9.

Luna ja Erja, ykköstulos (kuva: Ronja Nieminen)

Avoimessa luokassa Katariina ja Mihela's Jewel veivät koko potin voittaen luokan hienosti pisteillä 183!! Erikoisvoittajaluokassa (EVL) kisasi Mihela's Jawahar ja Teija, ensimmäistä kertaa tässä luokassa, kolmostuloksella ja sijoitus upeasti toiseksi valkkareiden kisassa.

Joukkuettamme täydensi Gentle Miracle's Arctic Snow (Kamu) kisaten Jawan tapaan EVL:ssa, sijoittuen valkkareiden kisassa kolmanneksi. Jawan ja Jewelin välissä poseeraa Kamu - Kiitos Ronja ja Kamu mukaan tulosta!!
Yksilökisojen lisäksi kisattiin siis myös joukkueena, kolmen parhaan tulokset laskettiin mukaan tulokseen, alokasluokasta Lunan, avoimesta luokasta Jewelin ja EVL:sta Jawan.
Näillä pisteillä loistava joukkueemme sijoittui kisassa upeasti TOISEKSI.


23.5.

TOKO-kisat Nurmeksessa, Tuomarina Allan Aula


Juuri äitiyslomalta palannut Nala (Lady In White) ja Raija kisasivat tokon avoimessa luokassa saaden hienosti YKKÖSTULOKSEN

Jawahar "Jawa" tokoili Erikoisvoittajaluokassa kakkostuloksella

Keiteleen näyttely: Halla (Promise Of Love) NUO EH/2

Keiteleen näyttely: Jade (Outshine Glory) AVO EH/1

Muhoksen näyttely: Aslan (Number One) VAL ERI/1

”Miska” (Mihela´s Jacinta) Mikkelissä agilitykisoissa loistotuloksella: -6,71, sij. 2, SERT, LUVA Miska ehti kerätä kakkosista 11 nollaa! Ja nyt loistavasti siirto kolmosluokkaan!!!

13.6
AGILITYN SUOMENMESTARUUSKISAT Oulussa
Joukkuekisassa mukana Juuson komeista valkkaripojista koostuva joukkue:
Eli Mihela's Hurricane (Hukka) Mihela's Lion Heart (Faro) ja Gentle Miracle's Amorous Heart (Amor) Tulosta ei tällä kerralla tullut, radalla tulikin valtava määrä hylsyjä, mutta UPEINTA tässä oli mukaanpääsy, joka on jo vaatinut vuosien työn koirien kanssa. Olikin huippua olla mukana kannustusjoukoissa radan reunalla.
14.6.

Miljoonakoira -näyttelyssä Tuurissa mihelaksista mukana Aslan (Number One)

Tuomarina oli Jari Laakso.


Aslanin loistotulos VALIOLUOKASSA: ERI/1, SA, PU 1 ja VSP (eli suomeksi, Aslan oli urosten paras!)

15.6.

Jamie
Tänään jouduin sanomaan jäähyväiset Rakkaimmasta rakkaimmalle, minun valkoiselle kuningattarelleni Jamielle ja saattelemaan hänet sateenkaarisillalle.
Näin päättyi yksi elämäni parhaista aikakausista tuon valkoisen kaunottaren kanssa.
Suru ja ikävä on sanoinkuvaamaton.

Nyt Jamien on hyvä olla ja jalat kantaa taas kunnolla sateenkaaren toisella puolen, missä Cosma olikin Jamieta odottelemassa samoin kuin Jamien neljä aiemmin lähtenyttä lasta. Takajalkojen heikkous tuli siihen pisteeseen, ettei muita vaihtoehtoja enää ollut.
Jamie on ollut loistavana esikuvana monelle valkoiseenpaimenkoiraan tutustuneelle ja olikin kahdeksas Suomeen rekisteröity valkkari.

Valkkariyhdistyksen ensimmäinen pitkään käytössä ollut logo on mukaeltu kuva Jamien kuvasta. Historiaa
Jamie teki Mikkelin näyttelyssä melkein 11 vuotta sitten ollen ensimmäinen valkoinenpaimenkoira Suomessa joka voitti RYHMÄN kaikkien rotujen näyttelyssä. Samaisessa näyttelyssä Jamie oli myös BIS-4, eli neljäs KOKO näyttelyssä.
Mutta parasta Jamiessa oli sen upean ulkonäön lisäksi sen huippuluonne. Eipä voisi koiralla parempaa luonnetta olla. Myös äitinä Jamie oli huippuluokkaa ja mitä olen seurannut sen jälkeläisiä niin samat hyvät emo-ominaisuudet ovat periytyneet eteenpäin.

Ja tässä kevään korvalla Jamiella onkin ollut jo kaksi pentueellista lapsenlapsenlapsia. Gentle Miracle's C-pentue ja Raijan Nalalla (Mihela's Lady In White). Aivan loistavat luonteet kaikilla lapsukaisilla. Jään mielekiinnolla seuraamaan mitä näistä pienistä kasvaa.

Kotona Jamien elämää vie eteenpäin Jamien tytär Rosa (Mihela's Hopeful)
ja Rosan tytär Leia (Mihela's Princess Leia). Niin Rakkaita molemmat!!

R.I.P. Jamie White Lady vom Bozener Hof 31.7.2001 - 15.6.2015

Kiitos Jamie Rakas ♥

Elämässä surun ja ilon hetket vuorottelee, Jamien ikävää hiukan lohduttaa menestysuutiset pohjoisesta. Rovaniemen perinteisessä kansainvälisessä juhannusnäyttelyssä oli mukana Aslan (Number One) Tuomarina Saija Juutilainen Aslanin VAL ERI/1, SA, PU-2, CACIB Onneksi olkoon Päivi ja Aslan!!!

27.6.
Pieksämäen kaikkien rotujen näyttelyssä olimme mukana isommalla porukalla. Juuri valkkareiden arvostelun aikana vettä tuli taivaan täydeltä. Se ei kuitenkaan loistavia tuloksia estänyt. Tuomarina toimi Olli Kokkonen.
Parasta päivässä oli mahtava porukka ja yhteishenki... KIITOS KAIKILLE HAUSKASTA PÄIVÄSTÄ!!! Ja hienon päivän kruunasi loistotulokset:

Sisarukset Niila VSP ja Aslan ROP - ONNEKSI OLKOON ♥

Halla (Mihela's Promise Of Love) esiintyi todella hienosti, tulos tänään EH (Erittäin Hyvä) ja sijoitus 2. Tuomari ei kovin pitänyt Hallan iloisesta hännästä, vaikka arvostelu muutoin olikin hyvä

Laska (Piece Of Gold) ensimmäistä kertaa kehässä: NUO ERI/1, SA, PN-2 ja VARA-SERT ONNEKSI OLKOON MARI JA LASKA

KUNNIAPALKINTO ja ROP-KASVATTAJARYHMÄ!! :))) Vasemmalta: Halla&Laura, Laska&Mari, Aslan&Päivi ja Niila&Soile

Heinäkuunn alkupuolella kävimme pienellä porukalla Koiranotkon Lammastilalla Hiltulanlahdessa paimennuspäivää viettämässä Terhi ja Hannu Mikkosen opissa. Päivä oli jälleen antoisa ja mukava monella tapaa ja vaikka me ohjaajat varmaan tötöilimmekin aika tavalla niin on se vaan kiva huomata, että kyllä näistä valkoisista paimenia saisi. Kaikilla oli kiva asenne lampaisiin.

12.7. Oulun kansainvälisessä näyttelyssä olimme mukana kolmen mihelaksen voimin. Tuomarina oli Maja Korosec, Sloveniasta
Urosten valioluokassa mukana oli Aslan (Number One) joka nimensä mukaisesti oli tänäänkin loistavasti ykkönen,
eli VAL ERI/1, SA, PU-1, CACIB. Avoimen luokan nartuissa kisasi Luna (Once Upon a Time) tähän astisesti parhaalla näyttelytuloksellaan AVO ERI/2, SA, PN-4.
Ja koska juuri muutama päivä sitten Rosalla täyttyi tuo veteraani-iän raja, niin toki sitten olimme Rosan (Hopeful) kanssa ensimmäistä kertaa kokeilemassa miten veteraanikehä sujuu, ja kyllähän se sujui loistavasti. Kolmesta veteraaninartusta Rosa vei tänään voiton tuloksella
VET ERI/1, SA ja sijoittuen vielä Paras narttu kehässä toiseksi (PN-2)

Rosa ROP-veteraani, Aslan ROP & CACIB

Luna (Once Upon A Time) AVO ERI/2, SA, PN-4

Näyttelyn jälkeen suuntasimme Tiinan ja Lunan luo Hailuotoon rentoutumaan meren rannalle

19.7.
Kemin kansainvälisessä näyttelyssä olimme jälleen mukana pienellä porukalla. Tuomarina oli Anita Al-Banchy Suomesta.
Urosten valioluokassa ASLAN (Number One) VAL ERI/1, SA, PU-1, CACIB, PU-1, VSP
Onneksi olkoon Päivi ja Aslan, hieno voittoputki jatkuu :)))

Aslan VSP

Hukka (Hurricane) VET EH/1

Luna (Once Upon A Time) AVO H

Narttujen veteraaniluokassa ROSA (Hopeful) jälleen hienolla arvostelulla toiseksi: VET ERI/2, SA, PN-2

Kuvateksti

25.7. Vietimme porukalla mukavan VEPE-päivän Nurmeksessa Teijan luona harjoitellen ja kokeillen vesipelastuksen märkiä harjoituksia. KIITOS TEIJA järjestelyistä ja opastuksesta.

Mukana vepeilypäivässä olivat Leia, Rosa, Camaz, Wanda, Jawa, Netta, Niilo, Penny, Vihtori ja kuvasta puuttuva Lumi, jonka piti lähteä kotiin jo aiemmin.

2.8. Iisalmen kansainvälinen näyttely, tuomarina Leif -Herman Wilberg, Norjasta
Mukana tänään mihelaksista Urosten valioluokassa Aslan (Number One) tuloksella VAL ERI/1
Narttujen nuorten luokassa Halla (Promise Of Love) tuloskella NUO H
Narttujen avoimessa luokassa Kira (Odyssey For Love) tuloksella AVO EH/2 sekä
Jade (Outshine Glory) hienolla tuloksella AVO ERI/1, SA, PN-2, SERTI, vara-CACIB

Veteraaninartuissa esiintyi Blanca (Garden Ropse) ollen VET ERI/1, ROP-veteraani

Näillä tuloksilla saimme esittää kasvattajaryhmän: KP ja ROP-kasvattaja tuloksella.

Elokuun alkupuolella kävimme yhteisellä porukan lenkillä Jyväskylän seudun Mihelasten kanssa Varjolan
läheisissä maastoissa. Mukana Henna,Vilho&Hero, Maarit&Nelli, Juuli&Manu, minä&tytöt, Sanna&Kossi sekä Esa,
Paula&Jade sekä Koda. Lenkin jälkeen nautimme todella maittavan lounaan Maalaisbistro Sylvissä. KIITOS KAIKILLE TODELLA MUKAVASTA PÄIVÄSTÄ!!! :))) (kuvan otti Esa Jokinen)

8.8. Nokian näyttelystä kantautui hienoja uutisia, Niila (Next Romance) sai toisen sertinsä tuloksin AVO ERI/1, SA, PN-1, SERT, VSP Tuomari Hannele Jokisilta

8.8. Joensuun kansainvälisessä näyttelyssä oli Laska (Piece Of Gold) edustamassa Mihelaksia loistotuloksella NUO ERI/1, SA, PN-2, vara-sert, vara-CACIB. Tuomarina Peter Harsanyi, Unkarista.

R.I.P Roope Mihela's Good Will Hero
22.2.2006 - 14.8.2015

Sain tänään suru-uutisen.
Ensimmäisen Mihelas-pentueen poika Roope on tänään lähtenyt sateenkaarisillalle.
Nämä ensimmäiset valkoiset pennut, Jamien ja Robinin lapset veivät
lopullisesti sydämeni tähän valkoisten maailmaan. Tämän Gremlinseiksi
nimetyn pentueen myötä olen kokenut valtavasti iloa ja hienoja juttuja
reilun 9 vuoden ajan. Roope oli koira jossa yhdistyi Jamien ja Robinin
parhaat puolet; Upea koira, mahtava luonne ♥ ♥ ♥

16.8. Kajaanin ryhmänäyttelyssä olimme mukana neljän mihelaksen voimin. Tuomarina toimi norjalainen Marit Sunde.
Urosten valioluokassa ASLAN (Number One) sai hienon tuloksen ERI/1.
Narttujen avoimessa luokassa LUNA (Once Upon A Time) hienosti tuloksella ERI/1 ja JADE (Outshine Glory) tuloksella H
Narttujen valioluokassa PENNY (Jocasta) pitkän näyttelytauon jälkeen hienosti ERI/1, Anni ensimmäistä kertaa handlerinaan. Kasvattajaryhmää emme tänään saaneet esittää koska Jaden tulos tässä näyttelyssä ei
riittänyt ryhmään. Kaikki koirat esiintyivät ja käyttäytyivät kehässä
hienosti ja kasvattaja sai taas olla niin tyytyväinen kaikkiin. KIITOS mukavasta päivästä taas kaikille :)))

22.8. Faro (Lion Heart) kävi Ruotsin puolella Kalixissa agilitykisoissa. Tuomarina Eeva-Liisa Pohjanen. AGI radalta tuli hylsy, ja hyppyradalta 5 virhettä ja hieno sijoitus TOISEKSI

30.8.
O-pentueesta neljä koiraa Nova, Luna, Jade ja Kira osallistuivat Iisalmessa luonnetestiin.
Tuomareina toimivat Kerkkä ja Hynynen.

Kaikki neljä suorittivat testin hyväksytysti läpi. Ja kasvattaja on taas niin onnellinen ja ylpeä tästä porukasta!!

12.9.
Vietimme mielenkiintoisen NoseWork-päivän mukavalla porukalla. Tutustuimme EilaVuorenrannan opastuksella koirien hajutyöskentelyyn.
Kiitos Eila antoisasta päivästä!! :)) Tästä on hyvä jatkaa oman koiran kanssa mukavaa yhteistä tekemistä.Kiitos myös Pirrelle tilasta jossa saimme harjoitella. Mukana mihelaksista olivat Kossi&Sanna, Manu&Juuli, Aslan,Päivi&Tapsa, Lumi, Anne&Juha, Muru&Johanna, Halla&Laura, Jawa&Teij sekä minun omat tytöt Leia ja Rosa ja GentleMiracles edustuksena Elsa&Maarit

Nosework-päivän jälkeen seuraavana päivänä osallistuimme isolla joukolla Muuramen näyttelyyn. Näyttelymenestys oli jälleen huikea. Tuomarina oli itävaltalainen Kappacher Friederike. Mukana olivat valioluokan
uroksissa Aslan (Number One) hienolla tuloksella VAL ERI/3, SA

Narttujen avoimessa luokassa kisasivat Niila (Next Romance), Jade (Outshine Glory) ja Luna (Once Upon A Time) Niilan tulos AVO ERI/2, SA, PN-4, Lunan tulos AVO ERI/3, SA
Narttujen valioluokassa esiintyi Wanda (Krystal Sunshine) VAL ERI/1, SA, PN-3

Jadella ehdottomasti päivän huipputulos:

AVO ERI/1, SA, PN-1, SERT ja ROP. Jade sai siis viimeisen sertinsä ja tuli Suomen Muotovalioksi!!! Pääsimme siis jälleen porukalla kilistämään skumpalla ja juhlistamaan tuloksia.

Jade Suomen Muotovalioksi

Koska kaikki kasvattini saivat ERIn tänään, oli jopa valinnanvaraa kasvattajaryhmän jäseniksi.
Tänään kasvattajaryhmä koostui tyttö-energiasta. Eli mukana Wanda ja sen tyttäret Jade ja Luna, sekä Niila.
Tuloksena hienost ROP-kasvattajaryhmä. Isossa kehässä ei menestystä ryhmällemme tullut, vain mukana olemisen riemu:)))
Kiitos jälleen teille kaikille kun jaksoitte olla mukana loppuun asti!!!

Loistavan päivän kruunasi ehdottomasti Jaden kertakaikkisen upea ryhmäsijoitus NELJÄNNEKSI!! Ryhmän sijoituksen tekee erityiseksi vielä se, että tässä ryhmässä oli yhdistetty FCI ryhmät 1 ja 10.


Uutena aluevaltauksena monitoimikoira
Miska (Mihela's Jacinta) osallistui
omistajansa Soilen kanssa koirajuoksukisaan Jämillä.
3,3 km:n kisamatka taittui ajassa 16;00,7 ja tuloksena hienosti 6. sija

Hienoa Soile ja Miska!!! :)))

21.-22.11.
Jyväskylän kansainvälisen näyttelyn viikonloppuun osallistui molempina päivinä kolme Mihelasta.
Lauantaina tuomarina toimi Tom Kankkonen.
Sunnuntaina tuomarina oli Lena Danker - molemmat suomalaisia.

Aslan (Number One) esiintyi valioluokassa saaden lauantaina ERInomaisen ja sijoittui neljänneksi kilpailuluokassa. (VAL ERI/4)
Sunnuntaina Aslanin tuloksena oli EH (Erittäin hyvä)


Avoimen luokan nartuissa esiintyi Niila (Next Romance) Molempina päivinä tuloksella EH (=Erittäin Hyvä)
Jade (Outshine Glory)
esiintyi lauantaina ensimmäistä kertaa valioluokassa ja heti UPEALLA tuloksella ollen rotunsa paras.

VAL ERI/1, SA, PN-1, CACIB, ROP

ONNEKSI OLKOON JADE JA HEIDI!!!!

(kuva oik. Lassi Alanen)

Sunnuntaina Jaden tulos VAL EH/1, Kukaan valioluokan nartuista ei sunnuntaina saanut ERIä, ja EH tuloksella Jade voitti luokkansa.

Itsenäisyyspäivän viikonloppuna oli jälleen Vuoden Voittaja-näyttelyt Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina oli Helsinki Winner 2015-näyttely jossa tuomarina valkoisillapaimenkoirilla oli Boris Spoljaric, Kroatiasta. Sunnuntaina vuorostaan oli Voittaja 2015 näyttely, tuomarina Janeiro Francisco Salvador Portugalista.

Lauantaina
mukana oli kaksi Mihelasta. Valioluokassa esiintyi Jade (Outshin Glory). Jade sai laatuarvostelussa ERIn (=erinomainen) kilpailuluokassa ei tänään sijoitusta tullut. Hieno esiintyminen kuitenkin kovassa seurassa. (VAL ERI)
Päivän ilon kyynelistä vastasi sitten iki-ihana Nelli (Gentle Miracle). Nellin esiintyminen veteraaniluokassa oli vakuuttavaa. Tuloksena veteraaninarttujen voitto, ja sen myötä titteli-listaan lisäyksenä
HeVW-15, eli ”Helsinki VeteraaniWinner 2015”.
Päivän kruunasi Paras Narttu-2 sijoitus.
Huippu Nelli!!! (VET ERI/1, SA, PN-2, VSP-veteraani, HeVW-2015)

Nelli ja Ronja kehässä sunnuntaina

Sunnuntaina
olimme mukana neljän Mihelaksen voimin, toiveenani saada esittää myös kasvattaja-ryhmä vuoden viimeisessä näyttelyssä.

Urosten valioluokassa kisasi Aslan (Number One) sijoittuen hienosti neljänneksi. (VAL ERI/4) Narttujen valioluokassa jälleen Jade (Outshine Glory) nytkin hienolla ERInomainen tuloksella (VAL ERI)
Veteraaniluokassa kisasivat sitten nämä vanhemmat ladyt, eli Nelli (Gentle Miracle) ja minun Rosa (Hopeful). Tämä näyttely oli kuulema Nellin näyttelyuran viimeinen ja eipä olisi paremmin voinut Nellin loistokas näyttelyura päättyä kuin huipulla: Eli jälleen uusiin titteleihin! Nelli on nyt siis myös VeteraaniVoittaja 2015,

Mutta eipä siinä vielä kaikki, sen lisäksi Vanha Rouva petrasi edellispäivän tulosta voittamalla tänään myös kaikki
nartut, ollen siis myös Voittaja 2015 !!!
(VET ERI/1, SA, PN-1, VSP, VSP-veteraani, VV-2015, V-2015)


Voi kasvattajan onnea ja ylpeyttä ♥ ♥

Myös Rosa loisti sijoittumalla veteraaniluokassa toiseksi heti Nellin perään ja lisäksi Rosa oli Paras Narttu-luokassa neljäs!!! (VET ERI/2, SA, PN-4) Minun rakas Rosa!! ♥

Ja niinpä tällä upealla nelikolla saimme vuoden viimeisessä näyttelyssä esittää KASVATTAJARYHMÄN.

Esillä oli kolme kasvattajaryhmää ja meillä: ROTUNSA PARAS KASVATTAJARYHMÄ

Kiitos kaikille mukana olleille jälleen kerran, yhdessä kaikki on niin paljon hauskempaa.
Kiitos Päivi&Aslan, Heidi&Jade sekä Maarit&Nelli. Sekä kaikki kannustusjoukot ja apu-handelrit!! Isoon kehään emme jääneet, sillä pitkä kotimatka, pimeys ja liukkaat tiet odottivat, suuntasimme siis hyvissä ajoin koteja kohden.

Onneksi olkoon Nelli ja Maarit ♥ kertakaikkisen upeasta näyttelyviikonlopusta!!! Myös Nellin jälkeläiset pärjäsivät loistokkaasti molempina päivinä, Maaritin Gentle Miracles-kasvattajaryhmä olikin lauantaina Rotunsa Paras kasvattajaryhmä, samoin Pentujen Puppy-Showssa Nellin lapsenlapset loistivat - molempina päivinä.

Näin minulle niin rakkaan Jamien lapset, lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset jatkavat Jamien tassujen jäljillä. ♥ ♥