2017

Vuosi 2017 alkaa olla lopuillaan. Tätä vuotta voi loistavasti kuvata suoraan Cheekin biisin sanoin

"Joka keinussa jumalten keinuu, väliä taivaan ja helvetin heiluu, hän kokee huiput ja kuilut kun keinuu, kun keinuu..."

Vuosi on pitänyt sisällään niin paljon surua ja itkua, 6 kasvattiani on siirtynyt sateenkaarisillalle vuoden aikana. Suurimman surun ja kaipuun aiheutti minun rakkaan Rosan yllättävä ja äkillinen sairastuminen. Luopuminen ♥
Suuren surun koimme myös Netan, Fionan, Hukan, Pennyn ja Jewelin siirtyessä koirien maahan ♥ Hukka tuli minulle omistajansa, ystäväni, Juuson kuoleman jälkeen. Hukan ikävä isäntänsä mukaan vei voiton, elimistö väsyi ja niin Hukka pääsi rakkaan isäntänsä mukaan. ♥

Kuitenkin, vuosi on sisältänyt myös kertakaikkisen upeita hetkiä - monia, ystävien ja rakkaiden , niin karvaisten kuin karvattomienkin - kanssa viettettyjä ikimuistoisia hetkiä. Vuosi alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, sainhan kotiin pienen ilopillerin Suzyn heti uuden vuoden päivänä, Cosma on tämän kaunottaren iso-mummi.

Kasvateillani on tänä vuonna ollut huikea menestys, suurimapana yksittäisenä on mieleen jäänyt kasvattajaryhmäni upea BEST IN SHOW-voitto kaikkien rotujen näyttelyssä Joensuussa. Vieläkin vaikea uskoa todeksi. Mutta eipä paljoa taakse jää Lunan siirtyminen SERTI-kerhoon ekan sertin myötä, Mindin huikeaakin huikeampi vuosi, keräsihän se nopeasti muotovalioon tarvittavat SERTIT ja sai luonnetestistä huippupisteet. Niilan ja Aslanin Ruotsin muotovalion arvot, Wandan Eestin muotovalion arvo, vuoden Voittajanäyttelyssä Messarissa minun Suzy oli JunioriVoittaja 2017, sen emän Jaden ollessa Voittaja 2017. Lisäksi kesällä Aslanin, Niilan, Mindin ja Jaden huipputulokset eri näyttelyissä. BH testin suoritti Kouta ja Jawa suoritti rallytokossa RTK2- koulutustunnuksen. Niiiin onnellinen ja kiitollinen kasvattieni menestyksestä.

Vuosi on sisältänyt myös uusia pentuesuunnitelmia kahden pentueellisen verran, katsotaan mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Mutta luottavaisin mielin kohti tammikuuta, vain muutama viikko Mindin pentueen syntymään ♥
Ja kesällä on toivottavasti sitten pentuja tulossa Dinalle.

KIITOS KULUNEESTA VUODESTA - TOIVOTAMME HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018

Rakkaat joille sanoimme jäähyväiset ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

VUODEN 2017 HUIPPUHETKIÄ KUVINA

R.I.P. BH, JK1 Mihela's Jewel 7.10.2008 - 11.12.2017

"Jatkan elämääni tuhannessa tuulessa,
Olen timantin hohde lumessa.
Olen aurinko, joka kultaa viljaa,
syyssade joka putoaa hiljaa.
Kun heräät aamun hiljaisuuteen,
olen ylitsesi maahan uuteen
matkaavien muuttolintujen lento.
Olen öisten tähtien loiste hento."


Niin rakas Jekku, Jewel, nimensä veroisesti Jalokivi kirkkain. Liian aikaisin tuli jäähyväisten aika. Sisko Pennyn tavoin takapään heikkous vei voimat. Tutkitusti DM syynä.

Lämmin osanottoni ja myötäeläminen suuressa surussanne Katariina, Jouni, Jonne ja Sonja. Kiitos niin hellästä hoidosta ja hyvästä kodista minkä Jewel luonanne sai.

♥ Hyvää matkaa Jewel ♥
♥ ♥ ♥ ♥

8.-10.12.
Vuoden viimeinen näyttelyviikonloppu sisälsi kolme Voittajanäyttelyä Helsingin Messukeskuksessa. Viikonloppu oli taas kerran huikea sarja menestystä, iloa, suuria tunteita ja hauskoja hetkiä loistoseurassa. KIITOS taas kaikille huippuseurasta ♥
Vaikea sanoa mikä lämmitti mieltä eniten, menestystä oli niin monella taholla. Mutta aloitetaanpa lähimmästä.
Kuvista kiitos Jani Vihma


10.12.
Sunnuntaina oli VOITTAJA näyttely.
Kehää tuomaroi venäläinen Elena Adamovskaja.

Minun Suzy (Stripestream's Always In My Heart) voitti narttujen junioriluokan ja tuli niin ollen Suzysta leivottiin JunioriVoittaja 2017.
Suzy oli myös Paras Narttu luokassa kolmas, saaden ensimmäisen SERTin. Niin onnellinen olen tämän nuoren neitosen tittelistä ja sertistä näin kovatasoisessa näyttelyssä.

Suzyn tulos kokonaisuudessaan siis JUN ERI/1, SA, PN-3, SERT, JunioriVoittaja 2017. ♥

Suzyn velipoika Sakke (Stripestream's Adorable Love Snowman) oli urosten JunioriVoittaja, vara-sertin kera. Sisko Dora (S. Absolute Lovesong) tänään toisena juniorinartuissa heti Suzyn perässä, myös varasertin kera (JUN ERI/2, SA, vara-sert) . Hilma-sisko (S. As Long As You Love Me) Erittäin Hyvä ( JUN EH)

Vuoden VOITTAJA 2017 - FiMva Mihela's Outshine Glory "Jade"

Päivän päätöksenä huikein juttu oli näin kasvattajan näkökulmasta katsottuna oman kasvatin Jaden (FiMva Mihela's Outshine Glory) eli Suzyn emän upea VOITTAJA 2017 titteli höystettynä ROTUNSA PARAS & CACIB-tuloksilla. Kyllä meinaa aina niin herkistää nämä tulokset. :))

ONNEKSI OLKOON HEIDI JA JADE UPEASTA VOITOSTA, SEKÄ LASTEN HIENOISTA HUIPPUTULOKSISTA ♥ ♥ ♥

Sekä lauantaina, että sunnuntaina saimme Suzyn sisarusten kanssa esittää Heidin Stripestream's-kasvattajaryhmän. Lauantaina ryhmämme sijoittui kolmanneksi, KUNNIAPALKINNON kera. Sunnuntaina sijoituimme toiseksi myös KUNNIAPALKINNON kera. Ryhmässä mukana vasemmalta Dora, Hilma, Suzy ja Sakke.

Perjantaina 8.12. Oli Helsinki Winner -näyttely. Tuomarina toimi suomalainen Annukka Paloheimo. Mihelaksista mukana oli vain Jade, hienolla tuloksella jo perjantaina, eli VAL ERI/3. Ja Jaden poika Sakke, JUN ERI/3.

Minun Jamien tyttären Nellin (Pohj MVA, FiMva, SeMva, DkMva, EEMva, JV-06, HeW-10, HeVW-15, V-15, VV-15 Mihela's Gentle Miracle) lapset ja lapsenlapset (Maarit Alanen, kennel Gentle Miracle) loistivat kehässä perjantaina saaden kaksi Helsinki Veteran Winner titteliä ja yhden Helsinki Winner tittelin. Veteraaneina loistivat Diesel ja Nuka. Ja Helsinki Winner- tittelin kanssa Nukan tyär Mila. Maaritilla oli myös rotunsa paras kasvattajaryhmä - Onneksi olkoon Maarit, Piia, Jani ja Mari. Upeat tulokset ♥

9.12. Lauantaina oli vuorossa Pohjoismaiden Voittaja näyttely, tuomarina toimi todella tiukka Toma Kankkonen Suomesta. Suzyn velipoika Sakke oli upeasti Pohjoismaiden JunioriVoittaja, SERTin kera. Sisko Dora oli nartuissa Pohjoismaiden JunioriVoittaja SERTin kera. Hilma-siskolla tuloksena JUN ERI. Suzy ilakoi kehässä EH:n verran (Erittäin Hyvä).
Jade (M's Outshine Glory) esiintyi mallikkaasti VAL ERI tuloksen kerran. Pohjoismaiden VeteraaniVoittaja oli jälleen Maaritin kasvatti Diesel, kuten perjantainakin.

Sunnuntain narttujen junnukehästä Suzy ja Dora.

Suzyn kanssa kehässä sunnuntaina

4.-5.11. Wanda (Mihela's Krystal Sunshine) osallistui Eestissä Tarton kansainväliseen koiranäyttelyyn sekä lauantaina, että sunnuntaina.

Lauantaina tuomaroi Tijana Konrad. Wanda oli ROTUNSA PARAS, saaden SERTIN ja CACIBin. Näin ollen Wandasta tuli myös EESTIN MUOTOVALIO !! :)))

Sunnuntaina tuomarina oli Valentinas Stiklius, ja Jälleen Wanda oli ROTUNSA PARAS, CACIBin kera. Nythän sertiä ei enää tullut kun Wanda eilen jo sai sen. Niin upea reissu!!

Voi kuinka kiitollinen ja onnellinen olenkaan, upea Wanda!! ONNEKSI OLKOON JENNA JA WANDA ♥ ♥ ♥ Ja kiitos Jenna, että jaksat näyttelyissä kierrellä ♥

Wanda (FiMva Mihela's Krystal Sunshine) on nyt myös Eestin muotovalio - ONNEKSI OLKOON!! ♥

25.10.

Rakas Leia täyttää tänään 4 vuotta. Minun ihana, hellä ja herkkis tyttö. Kuinka aika onkaan vierähtänyt nopeasti. ONNEKSI OLKOON LEIA <3 <3

Onnittelemme Leian kanssa myös koko ihanaa ja rakasta P-pesuetta; Gillaa, Laskaa, Milaa, Hallaa, Vihtoria, Koutaa ja Tsarmia.

Jade (FiMva Mihela's Outshine Glory) osallistui Jyväskylän kansainväliseen näyttelyyn 14.15.10. Lauantaina Jade oli VAL ERI/2, SA, ja sunnuntaina VAL ERI/1, SA - Onnea Heidi ja Jade ♥ Isot onnittelut myös Suzyn hienosti pärjänneille sisaruksille Doralle ja Sakelle!! ja kasvattaja Heidille!

14.10.Mihela's Power Of Icestorm "Kouta" osallistui BH-kokeeseen ja läpäisi sen hienosti.

ONNEKSI OLKOON HEINI JA KOUTA ♥


BH-koe järjestettiin Kouvolassa, tuomarin toimi Tiina Puustinen.

13.10.
10-VUOTISSYNTTÄREITÄ VIETTÄVÄT RAKKAAT I-PENTUSET!! Rakkaat onnittelut koko upealle poppoolle; Pörrille, Ansalle, Vitolle, Dalille, Iinekselle, Icelle ja Jadelle. <3

Happy Birthday to Ice there in Germany <3

Muistoissa mukana jo pikkupentuna enkelikoiraksi lähtenyt Aino <3

Kuvassa vasemmalta ylhäällä Pörri, Ansa ja Vito. Alarivissä vasemmalta Dali, Iines, Ice ja Jade.

Uusi Ruotsin muotovalio: Mihela's Number One, Aslan. ♥ (Kuva Päivi Piri)

8.10. Kaksi mihelasta omistajineen suuntasi Ruotsiin Sundsvalliin näyttelyyn SERTi jahtiin. Tuomarina siellä toimi Jovanovic Nemanja, Serbiasta. Reissun päällä olivat Päivi, Tapsa ja Aslan sekä Tiina ja Luna.

Ja hienostihan se meni, Aslan sai avoimessa luokassa ERI/1, SA, PU-3, SERT, VARA-CACIB ja niinollen Aslanista tuli nyt myös RUOTSIN MUOTOVALIO - ONNEKSI OLKOON PÄIVI, TAPSA ja ASLAN ♥

Lunallakin (M's Once Upon A Time) meni hienosti, tuomisina ERI/2. Nartuille ei sertiä jaettu. Harmi. :)) Mutta hieno tulos kuitenkin.

Tiina ja Luna sekä Päivi ja Aslan. (Kuva Tapsa Piri)

7.10. kantautui Norjasta näyttelykuulumisia. CACIB-jahdissa Norjanmaalla olivat Soile ja Niila (M's Next Romance) . Niilalla harmittavasti täydellinen kato karvoissa, eikä uimapukuinen Niila tuomaria tällä kertaa vakuuttanut, tuloksena ErittäinHyvä (EH) Niila jäänee nyt odottelemaan mamma-lomaa ja cacib-jahti jatkuu sitten taas myöhemmin.

7.10. viettävät 9-vuotis synttäreitä meidän reippaat veteraanit, eli J-pesue. Rakkaat onnittelut Luna, Miska, Siida, Jawa, Jewel ja Juwan. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Muistoissa mukana Penny ♥

Kuvassa ylhäällä vasemmalta Luna, Miska ja Siida. Alarivissä vasemmalta Jawa, Jewel ja Juwan.

Lepää rauhassa Penny ♥ ♥ ♥ (7.10.2008 -25.9.2017)

25.9. Saapui jälleen suuri suru. Aivan liian aikaisin jouduimme jättämään jäähyväiset ihanalle Pennylle (Mihela's Jocasta) N-pentueemmme emolle. Pennyllä alkoi kevään ja kesän aikana takapää heikentyä. Mitkään yritykset tilanteen helpottamiseksi eivät tuoneet pidempiaikaista helpotusta vaan kokonaistilanne heikkeni pikkuhiljaa. Onneksi Penny oli loppuun asti virkeä ja iloinen mieleltään. Itse epäilen vahvasti sillä olleen DM (Degeneratiivinen myelopatia) vaikkei asiaa tutkittukaan, eikä siis täyttä varmuutta asiaan ole. Oireet kuitenkin sopivat taudin kuvaan ja kulkuun ja kaikki sen tähän asti tutkitut jälkeläiset ovat DM-kantajia.

Lämmin osanottoni Pirjolle, Annille ja Wilholle ♥ ja kiitos hyvästä kodista minkä Penny luonanne sai ♥ ♥ ♥

9.9. Muuramen ryhmänäyttely, tuomarina oli irlantilainen Jean Lawless.

Olimme mukana jälleen isommalla porukalla, tällä kertaa mukana oli myös näyttelydebyyttinsä suorittava Suzy-neitonen. Suzyn sisaruksia, Jaden ja Heidin ylpeyksiä Stripestream's kennelistä oli mukana kaikkiaan viiden junnun upea porukka. Itseäni jännitti Suzyn ensiesiintyminen kehässä, sillä rempan vuoksi emme ole ehtineet paneutua näyttelytouhuihin juuri laisinkaan. Suzy yllätti minut upealla kehäkäytöksellään ja olo olikin kuin voittajalla ikään. Ihana Suzy ♥

Suzyn hieno ensiesiintyminen kehässä toi tulokseksi JUN ERI/2 tuloksen. Olen niin tyytyväinen ♥ Suzyn Sisko Dora voitti luokan - ollen myös ROTUNSA PARAS. Toinen sisko Hilma oli luokassamme kolmas. Kuva: Maarit Alanen

Mihelalsia mukana oli uroksissa Aslan (M's Number One) , VAL ERI/1, SA, PU-3 tuloksella - Onneksi olkoon taas hienosta tuloksesta Päivi ja Assu ♥

Nartuissa avoimessa luokassa esiintyi Halla (M's Promise Of Love) AVO EH/2 tuloksella.

Valioluokassa olivat sisarukset Mindi (M's Original Diamond) ja Jade (M's Outshine Glory)
Jade VAL ERI/2, SA, PN-3 ja Mindi VAL ERI/1, SA, PN-2. Onnea Laura ja Heidi ♥

Näillä tuloksilla saimme siis esittää kasvattajaryhmän. Tänään sijoituimme toiseksi ilman KP:ta. Voiton vei Jaden upeista pennuista -eli lapsenlapsistamme koostuva junnuryhmä, jossa Suzykin oli mukana - ONNEKSI OLKOON Heidi ja upea STRIPESTREAM'S-kasvattajaryhmä; Suzy, Hilma, Dora ja Sakke ♥
Päivä huipentui tämän kasvattajaryhmän upeaan BIS-4 sijoitukseen ♥ ♥ ♥ ♥

Aslan ja Päivi kehässä

Laura ja Halla

Mindi ja Laura

Heidi ja Jade

Kasvattajaryhmässämme mukana tällä kertaa vasemmalta Aslan, Mindi, Halla ja Jade. Tuloksena siis sijoitus 2.

Suzyn sisarusten STRIPESTREAM'S -kasvattajaryhmä, näytterlyn neljänneksi kaunein ryhmä!! Kuvassa vasemmalta Sakke, Hilma, Suzy ja Dora. - ONNEKSI OLKOON KAIKILLE -erityisesti kasvattaja Heidille ♥

Ruotsin tuliaisina Niilalla upeat ruusukkeet kotiintuomisina ♥

Kyllä kasvattajaa taas hellitään loisto näyttelyuutisilla!!

3.9. Niila (M's Next Romance)
ja Soile matkasivat Ruotsiin, Högbon kansainväliseen koiranäyttelyyn CACIB-jahtiin. Tuomarina oli hollantilainen Rony Doedijins. Ja niinhän siinä kävi, että Niila oli ROTUNSA PARAS, CACIBin kera tietty ja sai toki Ruotsin SERTin ja niinollen on nyt myös Ruotsin Muotovalio.

ONNEKSI OLKOON SOILE & NIILA ♥


26.8.

Jenna ja Wanda (Mihela's Krystal Sunshine)

kävivät Eestissä Valkkareiden erikoisnäyttelyssä

(EVLÜ Klubi Võtja 2017) hienolla tuloksella VAL ERI/1, SA, PN-2. Onneksi olkoon Jenna ja Wanda hienosta tuloksesta ♥
Ei muuten paljoa jäänyt Eestin muotovalion arvosta, :))

Onnea Jennalle Camazin (GM's Be My Lover) upeasta menestyksestä, Camaz oli ROTUNSA PARAS, ja niinollen myös valioitui - ONNEA ♥

Wanda ja Jenna kehässä.

Elokuun lopulla vihdoin tuli Koutan (Mihela's Power Of Icstorm) terveystulokset kennelliitosta. Ja hyvällehän ne näyttivät :)) Lonkat A/B, Kyynärät 0/1, selkä terve: VA0 (normaali), SP0 (puhdas) , LTV0 (normaali)


13.8. Joensuun kaikkien rotujen näyttely ELOKARELIAssa tapahtui jotain käsittämättömän hienoa. Ehdottomasti yksi näyttelyurani huikeimpia hetkiä.

Meidän kasvattajaryhmä oli NÄYTTELYN KAUNEIN KASVATTAJARYHMÄ!!! eli BIS-1 ryhmä.

Mutta palataanpa vielä alkuun. Tuomarina näyttelyssä oli saksalainen Josef Pohling.

Uroksissa oli mukana Aslan (M's Number One) voittaen urokset (VAL ERI/1, SA, PU1, VSP)

Nartujen avoimessa luokassa esiintyivät Mindi, Luna ja Laska. Mindi oli vielä avoimessa, vaikka valioituikin jo Kuopion näyttelyssä, sillä uusien sääntöjen mukaan ilmoittautumisen jälkeen luokkaa ei voi enää vaihtaa. Kaikki kolme tyttöä saivat ERInomaisen. Mindi voittaen luokkansa, Luna hienosti kolmas ja Laska kuudentena. Mindille myös SA. Valionartuissa esiintyi Wanda (VAL ERI/1, SA, PN-2). PARAS NARTTU-luokassa voiton vei Mindi äitinsä Wandan sijoittuessa toiseksi.
Niinpä rotunsa parhaan valinnassa olivat vastakkain Aslan ja Mindi, Mindin voittaessa. Olin jo aivan mykistynyt näistä hienoista tuloksista. Kasvattajaryhmään valitsin tytöt niiden yhtenäisyyden vuoksi, Aslan jäi tällä kerralla kannustusjoukkoihin. Ja kyllähän Assu tyttöjä kannustaa!! Hienolla arvostelulla olimme siis ROP-kasvattajaryhmä.
Rotukehä oli ohi jo aamukymmeneen mennessä joten alkoi pitkä ryhmäkehien odottelu ja sääkin kääntyi helteiseksi. Mutta kannatti jäädä!!! Jenna joutui lähtemään kotia kohden jo aiemmin joten Wanda jäi kisaamaan minun kanssa.

On jo niin hienoa saada esittää oma kasvattajaryhmä isossa kehässä ja ennen se on ollutkin vain läpijuoksu. Mutta nyt kisa kääntyikin jännittäväksi sillä venäläinen tuomari Valeria Bobikova nosti ryhmämme neljän parhaan joukkoon. Jo tuo saavutus suorastaan huimasi. Siinä vaiheessa kun ruusuke toisensa jälkeen jaettiin muille ryhmille sai meillä sykkeet pilviin. Ja kyllähän ilon kyyneleet silmiin kihosi kun ryhmämme kuulutettiin näyttelyn kauneimmaksi kasvattajaryhmäksi.

Kiitos huippu ryhmälle ja kannustusjoukoille - koko mihelas-teamille ♥ ♥ ♥ ♥ Voitto tuntuu niin hienolle kun sen saa jakaa kanssanne.

BIS-1 KASVATTAJARYHMÄ. Ryhmässämme esiintyi tänään kolmen pentueen jäseniä; vasemmalta Wanda (M's Krystal Sunshine), Wandan tyttäret Mindi (M's Original Diamond) ja Luna (M's Once Upon A Time) sekä Laska (M's Piece Of Gold)


Oikealla nartuissa toiseksi tullut Wanda Jennan kanssa kehässä.

Alla vasemmalla Tiina ja Luna ja

alla oikealla Mari ja Laska.

Kaikkilla kasvateillani oli loistavat tulokset, olen niin iloinen kaikkien menestyksestä.

KIITOS JA ONNEKSI OLKOON ♥


Paras uros ja VSP Aslan ja Paras narttu ja ROP Mindi. ONNEKSI OLKOON Laura&Jussi ja Päivi&Tapsa

Kuten niin usein olen tainnut mainitakin, niin suurimpien surujen vastapainona on onneksi hienoja onnen hetkiä.

5.8. Olimme Kuopion kansainvälisessä koiranäyttelyssä ja menestys oli jälleen huikea. Tuomarina oli Harri Lehkonen.
Mindi (Mihela's Original Diamond) oli narttujen paras, (AVO ERI/1, SA, PN-1, SERT, CACIB, VSP)
Niinpä Mindistä tuli tänään SUOMEN MUOTOVALIO!!!! ONNEKSI OLKOON MINDI, LAURA JA JUSSI!

Heti Mindin perään hyvänä kakkosena Mindin sisko Jade (Mihela's Outshine Glory) eli näyttelytermein: VAL ERI/1, SA, PN-2, CACIB. ONNEKSI OLKOON JADE JA HEIDI

FiMva Mihela's Outshine Glory "Jade" Kuopion näyttelyssä paras narttu-2.

SUOMEN MUOTOVALIO Mihela's Original Diamond "Mindi"

R.I.P.

Mihela's Hopeful

Rosa

Mihela's Hopeful "Rosa" 9.7.2007 -30.7.2017

30.7.
Voi Rosa, niin yllättäen jouduimme sanomamaan jäähyväiset. Pohjoisen reissulla yllättäen rupesit voimaan huonosti, kävimme eläinlääkärissä ja syyksi selvisi pilvissä olevat maksa-arvot. Reilun viikon taistelimme yhdessä, mikään ei kuitenkaan sinua enää auttanut. Viimeisen yön nukuimme sylikkäin ja aamulla raskain sydämin saattelin sinut sateenkaaren tuolle puolen, koirien maahan. ♥ ♥ ♥ Kiitos Rosa Rakas ♥ ♥ ♥ Niin ihanan ihana, rakas valkoturkkini. Olen sanaton surusta. Ikävä on hirveä. Lepää rauhassa ♥

27.7.
Voi miten aika rientää.
Tänään synttäreitään viettävät 5 vuotta täyttävät N-pesueen yhdeksän villikkoa ♥
Lämpimät onnittelurapsutukset kaikille rakkaille Niilolle, Aslanille, Manulle, Vallulle, Kossille, Usvalle, Hallalle, Niilalle ja Lumille!! Olkoon päivä täynnä mukavaa toimintaa ja hyviä herkkuja.

23.7.
Kyllä kasvattajaa nyt hellitään hienoilla näyttelyuutisilla. Niilan perheen pohjoisen reissu jatkui Oulusta pohjoisen suuntaan ja suuntautui Kemin KV näyttelyyn sunnuntaina ja tällä kertaa Niila (M's Next Romance) vei koko potin, VAL ERI/1, SA, PN-1, CACIB, ja ROP ja kertakaikkisen upeasti vielä RYHMÄSSÄ KOLMANNEKSI!!!! ONNEKSI OLKOON NIILA&SOILE ja TERO ♥

Pohjoisen reissulla piipahdimme jälleen Tiinan luona Hailuodossa ja tietty piti muutama kuva ottaa koirista Marjaniemessä. Meri ja minun rakkaat tytöt Rosa, Leia ja Suzy ♥ ♥ ♥

Rosa ♥

Leia ♥

Suzy ♥

15.-16.7.
Osallistuimme molempina päivinä Oulun kansainväliseen koiranäyttelyyn. Kevään ja kesän aikana ei olekaan paljoa näyttelytapahtumia ollut, emmekä nytkään saaneet kummallekaan päivälle kasvattajaryhmään vaadittavaa neljää koiraa. Yhteensä kyllä neljä mihelasta kehässä esiintyi viikonlopun aikana, lauantaina kolme ja sunnuntaina kaksi. Vaikka kasvattajaryhmää emme saaneet kasaan niin viikonloppu oli niin huippu viikonloppu hyvässä seurassa. Kiitos kaikille mukanaolosta.

15.7. Lauantaina valkkarit arvosteli saksalainen Regina Blessing. Hän todellakin tykkäsi kasvateistani, niin huikeat tulokset olivat. Uroksissa esiintyi pitkältä näyttelytauolta palannut Aslan (M's Number One) voittaen urokset (VAL ERI/1, SA, PU-1, CACIB, VSP) ja nartuissa voiton vei mammalomalta palannut Suzyn emä Jade (M's Outshine Glory) (VAL ERI/1, SA, PN-1, CACIB, ROP) Viimeisessä taistossa sitten Jade voitti Aslanin, ollen ROTUNSA PARAS. Jade selvisi vielä ryhmäkehässä upeasti seitsemän parhaan joukkoon, taas niin jännittävää seurata ison kehän laidalla Jaden esiintymistä. Toiseksi nartuissa tuli Nellin tyttären tytär "Taika" (GM's Completely Magic) saaden SERTin!! ja kolmanneksi nartuissa sijoittui upeasti Mindi (M's Original Dianmond) (AVO ERI/2, SA, PN-3, VASERT) LÄMPIMÄT ONNITTELUT KAIKILLE ♥ Mainittakoon vielä, että Suzyn komea velipoika Stripestream's Adorable Love Snowman eli Sakke oli Rotunsa paras pentu ♥

Voittoisa kolmikko, vasemmalla Jade&Heidi, keskellä Aslan&Päivi, ja oikealla Mindi&Laura ♥ ♥ ♥

Mindi narttujen kolmas, varasertin kera.

Aslan voitti urokset, VSP, CACIB

Lauantain kuningatar Jade ROTUNSA PARAS, CACIB ja seitsemän parhaan joukkoon ryhmässä!! ♥

16.7. Sunnuntaina valkkarit arvosteli Javor Davor Kroatiasta. Tänään kehässä olivat kaksi narttua Mindi ja Niila (M's Next Romance) Urokset eivät tuomaria tänään vakuuttaneet, mutta ainoan ERIn sai Jaden ja Mindin isä Welmu!! Muutoin päivä olikin sitten sen tyttären, Mindin. Mindi voitti nartut ollen ROTUNSA PARAS saaden toisen SERTinsä. (AVO ERI/1, SA, SERT, ROP; CACIB) Toiseksi nartuissa sijoittui upeasti Niila, (VAL ERI/1, SA, PN-2, VACACIB) Molempina päivinä kaikkien kasvattieni arvostelut olivat loistavat :) LÄMPIMÄT ONNITTELUT Laura ja Soile! ♥ ♥

Sunnuntain kuningatar Mindi ROTUNSA PARAS ♥

Niilan tyylinäyte kehässä, tuloksena PN2, VACACIB ♥

9.7.

Niin aika kuluu, tänään täyttävät jo 10 vuotta H-pentueen Rosa, Nita, Hero ja Remu.

Rakkaat synttärirapsutukset kaikille. ♥ ♥ ♥ ♥

Rosa on edelleen virkeä, terve ja iloinen touhottaja, innostuu välillä leikkimään Suzy-teinin kanssa ja paimentaa autoja aidan varressa entiseen malliin.

Muistoissa mukana myös Hanski, Jeti, Ossi, Neve, Hukka ja Fiona.

8.7. Luna (Mihela's Once Upon A Time) liittyi tänään mihelasten SERTi-kerholaisiin, saaden Ylivieskan kansainvälisessä näyttelyssä ensimmäisen SERTinsä. Lunan kuvista kiitos Päivi Piri

8.7.

Ylivieskan kansainvälinen näyttely
Tuomari Tapio Eerola.


Luna (Mihela's Once Upon A Time) esiintyi upeasti saaden avoimessa luokassa ERInomaisen ja voittaen luokkansa. Tuomari tykkäsi Lunasta kovin ja niinpä lopputulos olikin upea ROTUNSAPARAS SERTIN ja CACIBIN kera.

(AVO ERI/1, SA, PN-1, SERT, CACIB ja ROP)


ONNEKSI OLKOON TIINA JA LUNA ♥ ♥

17.6. ONNEKSI OLKOON TEIJA JA JAWA!! Jawa (M's Jawahar) suoritti tänään koulutustunnuksen RTK2 pisteillä AVO 91/100 rallytokokisoissa Lieksassa. Sijoitus 3. Järjestäjänä Pielisen Aktiivikoirat ry. Tuomarina Taru Leskinen.

28.5. Lämpimät ja rakkaat onnittelut Rosan ensimmäisille lapsukaisille, viidelle reippaalle M-tytölle, Ladylle, Metelle, Murulle, Nekulle ja Saralle 6-vuotis synttärin johdosta.

Lauantaina 27.5. uskaltauduimme viileistä vesistä huolimatta testaamaan pikkuporukalla ensimmäistä kertaa uutta vepeily-venettämme. Mukaan mihelaksista pääsivät Lumi, Halla, Mindi, Ice, Nala, toki omatkin tytöt mukana olivat, sekä Nalan tyttö Dina ja Icen kaveri Khan. Vaikka päivä Olikin hiukan viileä, oli hauska pitkästä aikaa olla vesileikkien parissa, hyvää seuraa ja hyviä eväitä unohtamatta.


20.5. Jawa (Mihela's Jawahar) korkkasi kesäkauden RALLY-TOKO-kisailut Liperissä upealla AVOIMEN luokan tuloksella 98/100 pistellä saaden toisen sijan. Onneksi olkoon Teija ja Jawa huippusuorituksesta!! Tuomarina toimi Tytti Lintenhofer.

13.5.
Varkauden kaikkien rotujen näyttely, tuomarina

Veli-Pekka Kumpumäki

Mukana ensimmäistä kertaa näyttelyssä Vihtori (M's Play With Fire) ja Satu. Kyseessä urosten avoin luokka ja kotiintuomisina H (Hyvä). Esiintyminen meni kaikesta jännittämisestä huolimatta hienosti, tästä on hyvä jatkaa.

Nartuissa mukana olivat avoimessa luokassa Mindi (M's Original Diamond) hienolla ERI/2 tuloksella, sekä Jade (FiMva M's Outshine Glory) valioluokassa ERI/1 tuloksella.

Vihtori AVO H

Mindi AVO ERI/2

Jade VAL ERI/1

6.-7.5. Viikonloppu Oulun seutuvilla oli täynnä iloa ja huippuhetkiä mukavassa seurassa. Lauantain odotettu juttu oli Haukiputaalla Lumin (M's Never Ending Love) ja Mindin (M's Original Diamond) luonnetestit. Lumi oli testissä jo toistamiseen, eikä tälläkään kerralla paukut riittäneet testin läpäisyyn. Lumi selvästi koki erilaiset uhkaukset vahvasti, eikä nauttinut tilanteesta. Onneksi arki Lumin kanssa sujuu varsin mallikkaasti. Mindi sen sijaan suoriutui testistä läpi upealla 238 pistemäärällä, ja erityisen ylpeä kasvattajana olen osa-alueista joista pisteet kertyivät. Testin jälkeen Blanca tuli meitä treffaamaan ja olipa ilo nähdä Blanca niin reippaassa ja hienossa kunnossa, tulihan ikääkin helmikuussa jo 11 vuotta. Testin jälkeen kokoonnuimme pienellä mihelas-porukalla Päivin ja Tapsan mökille ulkoilun ja makkaranpaiston merkeissä. Koirat saivat temmeltää pihalla. Hiukan piti vuorotella koirien kanssa sillä kaikki tytöt eivät keskenään toimeen tule.

Mökkeilyn jälkeen kävimme vielä ihastelemassa Koitelin kosken kuohuntaa jäiden lähdettyä. Ja ilta kului hyvässä seurassa saunan ja skumpan merkeissä maailmaa parantaen. Kiitos mahtavasta viikonlopusta, olikin jo ilo tarpeen kaiken surun jälkeen.

Leia ja Rosa kuohujen edessä Koitelin koskella.

Mindi tassutteli luonnetestin läpi varsin tyylikkäästi loppupistein 238, laukausvarma.

Lumi koki testin kohtuullisen ikävänä, eikä nyt uusintayrityksessäkään läpäissyt testiä.

Mukana treffeillä oli Aslan, Päivi ja Tapsa, Blanca ja Armi, Halla, Mindi ja Laura, Lumi ja Anne, Luna, Cherie, Aksu sekä Tiina ja Nora sekä Jenni hoitokoiran kanssa, Mila oli tällä kerralla etelä-Suomessa isännän matkassa. Ja toki omat koirani Leia, Rosa ja Suzy.

Heti kohta Hukan tultua meille, heräsi huoli sen terveydestä ja eläinlääkärin tutkimuksista tulikin sitten musertava uutinen, Hukan munuaiset olivat lopussa. Niin teimme raskain mielin päätöksen, että Hukka pääsi lähtemään rakkaan isäntänsä luo.


R.I.P

Mihela's Hurricane "Hukka"
9.7.2007 - 3.5.2017


Niin lyhyen aikaa ehti Hukka, ihana valkoinen nallekarhu ja herrasmies olla luonamme.
lepää rauhassa Hukka rakasR.I.P.

Mihela's Honestly "Fiona"
9.7.2007 - 25.4.2017


Nyt on taas mieli virkeä ja askel kepeä.
Hyvää matkaa sateenkaarisillalle Fiona Rakas


Lämmin osanottoni Raijalle ja Velulle.
KIITOS hyvästä kodista jonka Fiona luonanne sai.


Kuva: Julia Meltoranta.

22.4.

Saimme suruviestin, hyvä ystäväni Juuso on poissa. Sairaus vei lopulta voiton sinnikkäästä taistelijasta. Lepää Rauhassa Juuso <3


Juuso antoi kodin kahdelle kasvatilleni Hukalle ja Farolle, sekä Amorille, Maaritin kasvatille.
Koirapojat saivat olla isäntänsä kanssa lähes loppuun asti, siitä suurkiitos Juuson ystäville jotka mahdollistivat tämän. Nyt on koirapojat uusissa kodeissa, jotka Juuson kanssa yhdessä mietimme valmiiksi.

Hukka tuli tänne synnyinkotiinsa sisko Rosan, Leian ja Suzyn kaveriksi.

Sisko ja sen veli <3 Hukka ja Rosa

23.4. Mindi (Mihela's Original Diamond) Outokummun ryhmänäyttelyssä ERI/2.

22.4. Faro (Mihela's Lion Hear) Pellon ryhmänäyttelyssä EH/2

5.4. Mila (Mihela's Passion Heart) lonkat B/B, kyynärät 1/0

Vasemmalla Mihela's Krystal Sunshine "Wanda". Oikealla M's Princess Leia "Leia"


17.4.

Toisena pääsiäispäivänä poikkesivat kyläilemässä molemmat K-tytöt Wanda ja Luna omistajineen. Olipa kiva nähdä niin Jennaa, Erjaa ja Kaita kuin molempia tyttöjäkin pitkästä aikaa, niin ovat komeita nämä ensimmäiset lyhytkarvaiset kasvattini. Aikojen alussa silmää hiveli huomattavasti enemmän pitkäkarvaiset versiot tästä upeasta rodusta, mutta näiden tyttöjen myötä silmä on löytänyt myös lyhytkarvaisten kauneuden. Olen niin ylpeä näistä kaunottarista, ja miten ihanat luonteet molemmilla <3 <3
Ja Wandahan siis on alla olevien nelivuotiaitten O-pentujen emä.

Mihela's Krystal Moonlight "Luna"

16.4.
Huhtikuun toinen synttäripentue on O-pentue, joiden 4-vuotis synttärionnitteluita toivottelemme tälle rakkaalle karvakuonojen joukolle; Onneksi olkoon Kira, Luna, Jade, Mindi, Nova, Sero ja Luna <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

6.4.
Rakkaat L-pennut, eli Nala (M's Lady In White) ja Faro (M's Lion Heart) täyttävät tänään 6-vuotta. Onnea lammaspaimen Nalalle ja agiliitäjä Farolle ♥♥

Mikäpä on ollut kannustaessa suomalaishiihtäjiä Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin kisoissa 10.-12.3.2017 kun oli näin komia lakana mukana ♥ Teijalla ihana Jawa mallina ♥♥

Heini ja Kouta lähdössä viestin avausosuudelle (Kuva: Joensuunseudun Palveluskoirayhdistys ja Lieksan Palveluskoirakerho)

Vetohiihdon kisaura on korkattu ja heti tietysti suuresti, eli Lieksan SM-kisoissa 11.-12.3. Heini osallistui molempien koiriensa kanssa kisoihin. Lauantaina sakemanni Rotin kanssa yksilökisaan (5 km) upealla 7/23 tuloksella! Onnea!!!
Seuraavana päivänä oli vuorossa viesti (3 x 5 km Miehet C-sarja) jossa Heini ja Kouta (Mihela's Power Of Icestorm) suorittivat avausosuuden. Heinin toinen koira Roti oli lainaohjaajan kanssa ankkuriosuudella. Joukkueen tulos 7/7. Tästä on hyvä jatkaa. Ja Heinihän jatkoikin, Rotin kanssa Suomussalmella virkakoirien vetomestaruuskisoissa, joissa harrastussarjassa (5km) upeasti pronssia! (sij. 3/10) Loistotulokset - onneksi olkoon :))


1.3.

Kyynelten aika.


"Aurinko laskee. Jo pitenee varjot. Aika on eron ja jäähyväisten"


Poissa on Netta, tuo ihana, lämmin, iloinen monitoimikoira. Ystävä ♥♥♥

Lämmin osanottoni Teija ja Seppo teille, kiitos niin hyvästä kodista jonka Netalle annoitte. Jawalle paljon rapsutuksia kun iso-sisko on nyt poissa ♥

Lepää rauhassa Netta ♥
hyvää matkaa sateenkaarisillalle

R.I.P. Mihela's Gently Touch "Netta"
22.2.2006 -1.3.2017

25.2. Aloitettiin Suzyn ja sisarusten kanssa pentukurssi Siilinjärvellä Har-MinFarmilla. Paikalla oli Tinka, Jade äiti, ja viisi lapsukaista. Kurssi jatkuu kerran viikossa huhtikuun alkuun asti. Saapa nähdä mitä kivaa uutta opitaan Riikan ohjauksessa.

22.2.
Lämpimästi onnitellen ihania G-pentueen tyttöjä, tänään 11 vuotta ♥
Minun ensimmäiset valkoiset pennut, miten ihania muistoja tuleekaan vuosien varrelta mieleen.
Muistoissa mukana myös jo sateenkaarisillalle lähteneet Sanni ja Roope ♥ ♥
Onnea Blanca, Fanni, Nella, Nelli ja Netta ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

6.2.

♥♥ ONNEKSI OLKOON K-TYTÖT LUNA JA WANDA, Tänään 7 vuotta! ♥♥

29.1.

Oltiin pienellä Mihelas-porukalla Sonkajärvellä "vetoleiri"-päivää viettämässä. Kiitos Hannulle ja Marille rattoisan päivän mahdollistamisesta. Ja meillähän oli varsin mukavaa; veto-olosuhteet olivat loistavat, eväät maistuvia ja päivän päätteeksi sauna lämmin. Oikealla Heinin tyylinäyte neljän koiran kanssa, kuvassa koirat vasemmalta Kouta, Halla, Mindi ja Roti.

Alakuvassa pikkupentuja lukuunottamatta mukana olleet koirat, vasemmalta mihelaksia:
Halla, Mindi, Kouta, Tsarmi, Dali, välissä Roti ja sitten Leia & Rosa.28.1.


Suzyn Punkki-veli tuli siskonsa kanssa leikkimään ja pennuillahan riitti virtaa peuhata niin ulkona kuin sisälläkin.

1.1.2017
Vihdoin koitti tammikuun ensimmäinen ja saimme pienen Suzyn kotiin. Suzy on Jaden ja Ronin suurpesueesta, Stripestream's kennelistä. Viralliselta nimeltään Stripestream's Always In My Heart. Nimestä tulee mieleeni Cosma, jonka tyttärentyttärentytär Suzy on. Kylläpä meno mäkissä muuttui kohtuullisen vauhdikkaaksi pienen villikon myötä.