2022

24.9. Riihimäki, kaikkien rotujen näyttely,
tuomarina Jouni Nummela

Maxi (Mihela's Touch Of White Gold)

Junnuluokassa EH.

Maxi ja Hanna ovat käyneet kesän ja syksyn mittaan hakemassa kokemusta näyttelykehistä, arvostelut on hyviä ja esiintyminenkin alkaa jo sujua.


16.9.
Jos kyyneleet helmiä ois... olisin kai rikas
Niin epätodellinen olo, jälleen musertava suru ja itku, vain viikkoa Hallan lähdön jälkeen Pala kultaa; Laska (Mihela's Piece Of Gold) nukkui yöllä pois, ei herännyt enää tähän aamuun. Aiemmin kesällä oli hoidettu munuaisvaivoja, nyt edellisenä päivänä Laska oli hiukan vaisu, yöllä pahoinvoiva. Eläinlääkäriinkin oli yhteys yöllä, ja tarkoitus aamulla lähteä tutkimaan tilannetta.

Lämmin osanottoni Mari sinulle ja perheellesi valtavassa menetyksessänne. Kiitos rakkaudesta ja hyvästä kodista minkä Laska luonanne sai.

Marin sanoin:

Meillä oli upea koira.
opin mitä on uskollisuus, kärsivällisyys,
pyyteetön rakkaus.
"Kiltti, hellä ja uskollinen"

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

"Alla taivaankaaren tumman
uinuu maa,
pitkän päivän touhut nyt jo nukuttaa.
Nyt hiljaa silmäs sulje ja
pääsi pieni paina unenkeijun kainaloon."

Hyvää matkaa sateenkaarelle rakas Laska
Lepää rauhassa
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

R.I.P. Mihela's Piece Of Gold 25.10.2013 -16.9.2022

9.-11.9
Piiiitkästä aikaa, vuosien tauon jälkeen meillä oli Mihela's-leiri. Ohjelmassa oli mukavaa yhdessäoloa, tutustumista, toki perinteinen leirikisa -ihan vaan leikkimielellä ;) paljon hyvää ruokaa, sauna. Leirin puitteet Kuopiossa, QP-Resortissa oli loistavat! Suurimmat edustukset oli kahdesta nuorimmasta pentueesta, ja muutamia hiukan vanhempiakin.
Ihanaa kun taas jaksoitte ajaa paikan päälle pitkästäkin matkasta.

Leiriläisiä: Laura&Alaska, Maarit&Sansa, Marja&Armi&Penni, Paula,Paupe&Odi, Krisu,Jari&Thelma, Kirsi&Utu, Jenna&Lagota, Pirjo&Ristomatti, Anne, Juha&Lila, Taina&Priida ja kuvasta puuttuu vielä Laura, tytöt&Sohvi.

11.9. Jyväskylä Killerin ravirata

Välillä ihania uutisia, upea Jade (Mihela's Outshine Glory) saavutti tänään Suomen Veteraanimuotovalion arvon.
Tuloksena VET ERI/1, SA, VET-SERT, VET-ROP, Suomen Veteraanimuotovalio.

"9 years. Excellent type. In good condition. Very elegant neck and shoulders. Correct topline, Very well angulated, good tail. Moving well"

Nämä upeat O-pentueen leidit ovat kaikki vielä superhyvässä kunnossa, ja ihana on lukea loistavia arvosteluita.

Jade on jo kolmas O-pentueen sisaruksista joka tänä kesänä saavutti tämän Veteraanivalion arvon.

ONNEKSI OLKOON HEIDI JA JADE ❤️ ❤️

8.9.

Suru.

Niin musertavaa on tämä kun näiden rakkaiden karvaisten Ystävien elämä on niin paljon lyhyempi kuin omamme. Olimme jo jonkin aikaa ounastelleet että se päivä lähestyy kun on aika sanoa jäähyväiset Hallalle. Tieto siitä ettei polvet enää kestä eikä leikkaus myöskään ole oikea vaihtoehto, toi eteemme raskaan päätöksen, oli tullut jäähyväisten aika.
Halla on ollut jollain tapaa osa laumaamme pitkin näitä vuosia, ja sillä on spesiaali sija sydämessäni.

Lämmin halaus ja osanottoni suruunne Heli sinulle ja perheellesi ja iso kiitos kun annoitte Hallalle kodin ja paljon rakkautta.
Kiitos myös Lauralle Hallan alkuvuosien hyvästä kodista, osanottoni myös teille.

R.I.P. Mihela's Promise Of Love "Halla"

"Kukkurukuu,
kuule kuinka pihapuun
kyyhkynen hiljaa laulaa
kukkurukuu
taivaalle on noussut kuu
tuulikin huokaa
kukkurukuu"
(mariska)

Hyvää matkaa Halla Rakas sateenkaaren tuolle puolen, koirien maahan.
Kiitos kaikista yhteisistä hetkistä kaunis valkoturkkini.
Viethän terveiset mamma Rosalle ja mummo Jamielle,
he ovat sinua vastassa.
Nyt jalkasi kestävät taas juosta.

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Sait Halla kuninkaallista seuraa matkallesi uusiin ulottuvuuksiin

3.9. Vetcare Syysnäyttely, Tuomarinkylä HKI, tuomari Juha Putkonen

Tänään oli jälleen iloisia uutisia kun Mandi (Mihela's True Diamond) suoritti näyttelydebyyttinsä. Melkoisen karvattomana esiintynyt neitonen sai silti upeat tulokset JUN ERI/1, SA, PN2, JUN SERT, vara SERT, NOrd vara sert, ROP JUN.

ONNEKSI OLKOON MANDI JA HEIDI❤️ ❤️

24.8. Surua

Suuri suru kosketti meitä; poissa on Wanda, Gendan upea mummo. Wandalta löytyi suuri pernakasvain ja myös muita kasvaimia, niin tuli aika jättää jäähyväiset upealle kuningattarelle.
Wanda oli loppuun asti virkeä oma itsensä.
Wandalla on useita upeita lapsia ja lapsenlapsia joiden kautta sen muisto elää mukana joka päivä.

Lämmin osanottoni sinulle Jenna ja koko perheellesi suressa surussanne ja menetyksessänne. Kiitos yhteistyöstä ja hyvästä kodista minkä Wanda luonasi sai, ei riitä sanat, vain kyynelten virtaa.

Aamulla ensimmäinen hento kuiskaus syksystä,
on rakkaan ystävän aika poistua.
Auringonpaiste sulatti päivän
ja raikas tuulenhenkäys toi muiston,
jossa tuntui tutun turkin pehmeys käsissäni.

Hyvää matkaa sateenkaarelle Wanda - Lepää rauhassa.

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Fi & EE, JHD Mva Mihela's Krystal Sunshine 6.2.2010 - 24.8.202214.8. Puolangan näyttelyssä Lunalla (FiMva, VMva Mihela's Once Upon A Time) oli jälleen huikea menestys.
Tuloksena upeasti VET ERI/1, SA, PN1, VSP, VET ROP.

Arvostelukin oli aivan super.

ONNEKSI OLKOON TIINA, NORA ja LUNA❤️ ❤️

Voittajan on helppo hymyillä :D Kiitos kuvista Tapio Piri ja Tiina Nurro

Mihela's Touch Of White Gold "Maxi" on käynyt ahkerasti näyttelykehissä. Arvosteluissa on ollut paljon hyvää liittyen rakenteeseen, pigmenttiin, luonteeseen, ilmeeseen jne, kuitenkin yhteinen piiirre kaikissa on että on vielä kesken kehitykseltään. Tulokset ovat kuitenkin olleet aina Erittäin Hyviä, eli:
13. 8. Kurikka JUN EH/2
20.8. Harjavalta JUN EH//1
21.8. Heinola JUN EH/

Maxi rentoutuu näyttelyiden jälkeen lempipuuhissaan pallon ja uinnin merkeissä (Kuva: Hanna Takkinen)

5.-7.8. oli Kuopiossa Sorsasalon raviradalla kolmepäiväiset näyttelyt.

PE 5.8. osallistuin kaikkien rotujen näyttelyyn corgityttö Caran kanssa. Tuloksena bikiniasuiselle Caralle hienosti JUN ERI/3. Olen tyytyväinen neitosen tulokseen huomioiden sen suht alastoman asun :))
Mihelaksia edusti veteraaniluokassa Mindi (M's Original Diamond) jälleen upein tuloksin, VET ERI71, SA, PN-2, VET ROP

LA 6.8. Mukana oli 4 Mihelasta ja päivä olikin varsin onnistunut tulosten näkökulmasta, vain ukkonen ja sade hiukan kasteli - jos nyt ei tunnelmia niin ainakin kisaajat :))

Junioriluokassa esiintyi Martta (M's Tale Of Light) hienolla tuloksella JUN ERI/2, SA, JUN SERT.

Avoimissa nartuissa myös minun Gendan tulos lämmitti mieltäni, AVO ERI/2, SA, vara SERT. Siinä vaiheessa jo ukkonen jyristeli niskassa ja vettä ropisi taivaalta.

Veteraaneissa oli mukana sekä Mindi että Jade (M's Outshine Glory) ja tällä kerralla Jade vei voiton upealla esiintymisellään Jade VET ERI/1, SA, PN3, VET SERT, VET VSP Mindin ollessa hyvänä kakkosena VET ERI/2, SA. Veteraanitytöt saivat molemmat kehuja upeasta kunnostaan ja lennokkaista liikkeistään.

Niinpä näillä tuloksilla saimme esittää myös kasvattajaryhmän ja tuloksena olikin hienosti kunniapalkinto ja rotunsa paras kasvattajaryhmä.

Kehän aikana oli hiukan draamaakin kehän ulkopuolella ja olen sanomattoman ylpeä meidän tiimin toiminnasta kun he auttoivat ruotsalaiskilpailijaa ja hänen koiraansa pitkälle myöhäiseen iltaan heidän yllättävissä hankaluuksissaan. Kiitos Anne, Juha ja Tapsa ❤️

SU 7.8. Kehässä esiintyi Jade jälleen upeilla tuloksilla VET ERI/1, SA, VET SERT, VET VSP

Eipä voi muuta sanoa kuin että olipa hieno viikonloppu, ja erityisesti taas se yhdessä tekemisen meiniki oli ihan parasta. Kiitos kaikille mukana olleille ❤️

LAUANTAINA 6.8. Samaan aikaan näyttelyssä Luumäellä kehässä esiintyi Maxi (M's Touch Of White Gold) tuloksena EH/3.

Mihela's Tale Of Light "Martta"

Mihela's Quite A Legend "Genda"

Genda kehässä (kuva: Tapio Piri)

Mihela's Outshine Glory "Jade" (Kuva Heidi Säynevirta)

Mihela's Original Diamond "Mindi" (Kuva Jenna Piispanen)

Kasvattajaryhmä Martta, Genda, Mindi ja Jade. Kuva (Tapio Piri)

27.7.

Upeat täyden kymppin N-pennut viettävät tänään 10-vuotissynttäreitään. Onnea, iloa, herkkuja, rapsutuksia ja vielä paljon elämäntäyteisiä vuosia teille kaikille tästä edespäinkin ❤️ Muistoissa mukana myös Manu ja Lumi, onnea teillekin sinne jonnekin ❤️

23.7. Posio, ryhmänäyttely, tuomari Juha Putkonen

Oli jännittävä päivä, Luna osallistui Posion ryhmänäyttelyyn ja tavoitteena oli saada kolmas, eli viimeinen veteraaniserti... ja JIPPIIII...sieltähän se tuli - niinpä Luna on toinen VETERAANI MUOTOVALION arvon saavuttanut kasvattini. Aivan huippua kun vanhenevat koirat ovat vielä niin hienossa kunnossa. Luna nousi vielä ryhmässä kahdeksan parhaan joukkoon.

Paljon onnea ja kiitos Tiina, Nora ja Luna ❤️

VET ERI/1, SA, PN-2, VET-SERT, VET ROP. Ryhmässä kahdeksan parhaan joukossa.

Luna odottelemassa arvosteluvuoroaan.

10.7. Corgien erikoisnäyttely, Leppävirta. Tuomari Roslyn Gardiner

Kun kerrankin omalla kotikylällä on päänäyttely niin tokihan lähdettiin mukaan, vaikka Caran turkki onkin jäänyt järveen lukuisten uintien myötä :)) Junnunarttuihin oli ilmoitettu 27 koiraa, Cara sai ERIN ja siihen olen oikein tyytyväinen, samoin kuin arvosteluun. Pikkuhiljaa harjoitellaan kehäesiintymistä, kyllä me vielä opitaan :))

5.7.

Sitten hiukan toisenlaisia upeita uutisia. Tiistaina iltapäivällä Lilyn odotettu synnytys alkoi ja illan ja alkuyön aikana Lily sai 4 poikaa ja 5 tyttöä. Tytöistä viimeisin, aamuyön puolella syntynyt ei jostain syystä jaksanut elää, vaan jouduimme suruksemme saattelemaan sen sateenkaarisillalle. Hyvää matkaa pikkuinen.

Kahdeksan muuta pentua ovat isoja, vahvoja, elinvoimaisia. Pentujen syntymäpainon keskiarvo oli 510g - suurimmat meillä syntyneet pennut. Lily hoiti synnytyksen taas melko vähäeleisesti, mutta oli urakan jälkeen kyllä väsynyt, kuten kasvattaja ja apukasvattajakin, valvotun yön jälkeen.

3.7. OULU KV, tuomari Sonny Ström, Ruotsi

Kyllä nyt kasvattajaa hellitään hienoilla uutisilla, kun Luna (FiMva Mihela's Once Upon A Time) toi Oulun kansainvälisestä näyttelystä upean tuloksen VET ERI/1, SA, PN2, VET-SERT, VET ROP. Veteraani sert oli Lunalle jo toinen. Onneksi olkoon Tiina, Nora ja Luna ja kiitos :)

Lunan hieno esiintyminen kehässä (Kuva Tapio Piri)

Luna VET SERT, VET ROP (kuva Nora Nurro)

2.7. Tuusniemi, ryhmänäyttely, tuomari Valentinas Stiklius

Olimme jälleen mukana Tuusniemen näyttelyssä, tällä kertaa kolmen mihelaksen ja yhden corgitytön voimin. Genda sijoittui avoimenluokan nartuissa neljänneksi (AVO ERI/4)

Veteraaninartuissa kisasivat upeat sisarukset Mindi ja Jade. Mindi tuloksella VET ERI/1, SA, PN1, ROP, VET-SERT, ROP-VET ja Jade VET ERI/2, SA, PN4. Eli Mindi oli jälleen rotunsa paras, Jade sijoittui neljänneksi nartuissa. Molemmilta veteraanitytöiltä upea suoritus - Onnea Jenna ja Heidi, ja kiitos - kasvattajan mieltä lämmittää nähdä miten huippuhyvässä kunnossa veteraanityöt ovat.

Mindi sai siis kolmannen VETERAANI SERTINSÄ, tullen niin ollen VETERAANIMUOTOVALIOKSI

Corgien vuoro oli muutamaa tuntia myöhemmin ja minun pieni punaturkki tuli hienosti toiseksi junnunartuissa tuloksella JUN ERI/2, SA. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, ja siihen että me molemmat edistymme pikkuhiljaa kehäesiintymisessä -vaikka paljon on vielä opittavaa ja harjoiteltavaa

Mihelaksia Tuusniemellä edusti Jade, Genda ja Mindi

Mindin tyylinäyte ryhmäkehässä. Tulos siis tänään Tuusniemellä VET ERI/1, SA, PN1, VET SERT, ROP, VET-ROP. Ryhmässä ei tänään sijoitusta tullut, mutta Mindi nousi 8 parhaan joukkoon.

Jadelle upea sijoitus PN-luokassa neljänneksi

Cara JUN ERI/2, SA

13.6. ja juhlinta eikun jatkuu, tänään onnenrapsutukset kaikille T-pentujengiläisille yksivuotissynttäreiden johdosta. Leluja ja leikkejä, paljon herkkuja päiväänne; onneksi olkoon❤️Mandi, Martta, Priida, Thelma, Ikaros, Jero, Joxi, Maxi ja Ristomatti ❤️ Muistoissa mukana pikkuinen Tinkerbell.

12.6. Synttärionnittelut meidän ihanalle Ässä-poppoolle 3-vuotissynttäreiden johdosta. Olkoon päivänne täynnä herkkuja ja hauskaa puuhaa.
Onneksi olkoon ❤️Alba, Freya, Penni, Stella, Willa, Milton, Pyry, Sky ja Zorro❤️ ja muistoissa mukana Didi.

11.6. Kolomen Kimppa ryhmänäyttely, Matkus, Kuopio. Tuomari Nedim Suta

Pitkästä aikaa olimme isommalla porukalla näyttelyssä, on aina paljon mukavampaa mennä isommalla poppoolla, on yhteinen tekemisen meininki. Mukana kehässä oli 5 Mihelasta; Rise, Jero, Martta; Genda ja Mindi. Sekä corgeissa Cara neitonen ekaa kertaa virallisessa näyttelyssä. Myös T-pesueen nuoriso oli ekaa kertaa kehässä. Kaikki käyttäytyivät kehässä hienosti, mikä lämmitti kovasti kasvattajan mieltä, esiintymistä oli harjoiteltu. Tuomari ei arvostanut villavia poikia, oli sitä mieltä että olivat samojedimäisiä.


Mihela's Tremendous Sirius White "Ristomatti" JUN EH/2
Arvostelu:
Good size, Corr. typeof head with correarset and corr pigment. Good size of neck. Narrow in front. Flat toplinenarrow in back legs. Too much fluffy samoyed undercoat. Stable temeperament.

Mihela's True White Wolf " Jero" JUN H
Arvostelu:
Medium size. Lines on head should bebetter. I can see too much samoyed experssion in him. Good size of neck. Narrowin front. Topline shoulld be better. Tail is bit up in set. Too much undercoat and fluffy samoyed coat. Has fifth finger on right back leg. Needs more confidence in behavior.

Mihela's Tale Of Light "Martta" JUN H
Arvostelu:
Medium size. Would like better lines in head. Missing the coat around the eye. Short neck, narrow in front. Topline should be better. Tail is a bit up set. Narrow in back legs. Needs better movement and more confidence.


Mihela's Quite A Legend "Genda" AVO ERI/2
Arvostelu:
Medium size, I would like stronger head & bones overall.Missing underjaw. Good size of neck, parallel frontlegs. Corr. topline & underline. Good tailset. Had enough drive in movement. Stable temperament. Exc. presentation.

Veteraaninartuissa esiintynyt Mindi sen sijaan miellytti tuomaria kovasti ja Mindi oli rotunsa paras ja saikin toisen veteraani sertin.

FiMva, HeVW-21, VV-21 Mihela's Original Diamond "Mindi"

VET ERI/1, SA, PN-1, ROP, VET ROP, VET-SERT, BISVET-1
Arvostelu:
"Excellent size & type. Excellent condition. Great proportions. Excellent pigmentation. Beautiful movement. Excellent stable temperament. Excellent condition in all"

Päivän päätteeksi Mindi sitten itketti kasvattajan liikutuksen kyyneliin ja räjäyttämällä koko potin,kun tuomari Maija Mäkinen valitsi Mindin päivän kauneimmaksi veteraaniksi; BIS-1 VETERAANI. ONNEKSI OLKOON ja KIITOS JENNA JA MINDI❤️
Myös ryhmäkisassa Mindi nousi kuuden parhaan joukkoon, loistava suoritus veteraanikoiralta.

Mihela's Original Diamond "Mindi" VET ERI/1, SA, PN-1, ROP, VET ROP, VET-SERT, BISVET-1

Mindi ❤️

Rymässä Mindi nousi kuuden parhaan joukkoon

Mindin upeat liikkeet saivat paljon kehuja

Vasemmalta Genda, Martta, Ristomatti, Jero

Myös Cara esiintyi näyttelyssä ekan kerran ja vaikken itse vielä corgia osaakaan esittää, niin Caran tulos JUN ERI/2 oli loistava. (sama tuomari kuin valkkareilla)

Caran arvostelu:
"Good size. Corr. type of head. Good size of neck, Parallel frontlegs, Topline should be better. Corr. hind angulations. Exc coat condition. Corr temperament. "

Kuva neidosta napattiin kotimatkalla.

Samaan aikaan (11.6.) Hämeenlinnan kaikkien rotujen näyttelyssä, tuomarina Laurent Heinesche
esiintyi kehässä Maxi (Mihela's Touch Of White Gold) tuloksella JUN EH
Arvostelu:
"Good outline. good masculine head well set ears. good front for
the age. topline could be a little bit better. good ribcage for this
age. i'd like better rear angulation high tail carriage. tight movement
in rear, very loose in front. side movement should be more efficient."

29.5. Keuruu, ryhmänäyttely, Tuomari Jari Laakso

Nyt saa tuulettaa :)) ihan huikeat tulokset sekä Maxilla että Mindillä viikonlopun kehässä Keuruulla.

Maxi (Mihela's Touch Of White Gold) JUN ERI/1, SA, JUN-SERT, PU2, vara-SERT, JUN VSP
eli Suomeksi: Maxi sai junnu-sertin ja tuli uroksissa toiseksi. Ja junnukisassa oli vastakkaisen sukupuolen paras.

Maxin arvostelu:
11kk. kookas. Riittävän lyhyt. Tasapainoiset kulmaukset. Lupaava eturinta. Hyvä ylälinja seistessä ja liikkeessä. Hyvä pään pituus. Riittävä otsapenger. Hyvät silmät ja suu. Erinomaiset sivuliikkeet. Hyvät takaliikkeet, edessä hiukan löysyyttä. Voisi olla hieman kuivempi.

Mindi (FiMva, HeVW-21, VV-21 Mihela's Original Diamond) on vielä veteraaninakin upeassa kunnossa ja tulos tänään: VET ERI/1, SA, PN-1, VET-SERT, ROP, ROP-VET.... ja Suomeksi: Mindi oli rotunsa paras sekä rotunsa paras veteraani, ja sai myös veteraanien sertin.

Mindin arvostelu:
"9v. Erinomainen tyyppi. Erinomaiset etu -ja polvikulmat. Aavistuksen voimakas kinnerkulma. Erinomainen eturinta ja pää. Esiintymistä on harjoiteltu ja se näkyy. Erinomainen veteraani koira"

ONNEKSI OLKOON HANNA & MAXI ❤️ ja JENNA & MINDI❤️

Maxi (Kuva: Jani Anttilainen)

Mindi (Kuva: Jenna Piisapnen)

26.5.
Kangasniemi, kaikkien rotujen näyttely, tuomari Maija Lehtonen

Maxi (Mihela's Touch Of White Gold) esiintyi kehässä tänään hiukan turhan äänekkäästi ja
tuloksena H (hyvä)

Arvostelu: 11 kk . Kookas, vahvaluustoinen. Tänään turhan äänekkäästi esiintyvä, lanneosaltaan pitkä uros. Hyvä pään malli. Oikea purenta. Hyvä pigmentti. Riittävä kaula, selkä saa tiivistyä. Tilava runko. Voimakas takakulmaus. Ranteet saisivat olla tiiviimmät ja kinner matalampi. Turhan ylpeä hännästään. Karvanlaatu ok.

19.5.

❤️ Poissa on Mette ❤️

"On edessä sateenkaaren tie,
kauas se sinut vie.
On uusi koti tuolla,
siellä on sun hyvä olla."


Vatsassa oleva kasvain vei Meten voimat. Lämmin osanottoni surussanne perheellenne Tanja ❤️

Hyvää matkaa sateenkaarelle Mette ❤️
Lepää rauhassa.

R.I.P. Mihela's Magic Moment "Mette" 28.5.2011 -19.5.2022

14.5. Petotesti, Kuopio

Martta (Mihela's Tale Of Light) kävi petotestissä moikkaamassa karhua. Arvostelu Martan toiminnasta oli todella hyvä. Tytön toiminta karhua kohdatessa järkevää, eikä karhun tapaaminen juurikaan neitiä kuormittanut turhia.

Petotestin tarkoitus on nähdä miten koira reagoi mikäli metsässä törmää erilaisten petojen hajuihin. Testissä voi valita karhun, suden tai ilveksen. Testi alkaa sillä että koira saa haistaa karhun ulostetta. Sen jälkeen lähdetään kävelemään eteenpäin ja kohta konekarhu tulee esiin piilosta. Omistaja seisoskelee hissukseen liinan päässä ja koira saa vapaasti toimia kuten haluaa. Koiran reaktiot määrittelee miten karhua ohjaillaan. Jos se haluaa paeta paikalta ja palata autoon, niin sen ehdoilla mennään. Arvostelulomakkeesta näkee millaisia asioita testissä huomioidaan.

Martta ja karhu

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

14.-15.5. Viikonloppuna

Mihela's Touch Of White Gold (Maxi)
esiintyi ekan kerran näyttelykehissä.

Lauantaina oli ryhmänäyttely Ruovedellä, tuomarina Pirjo Aaltonen

Tuloksena EH/3 Arvostelu oli kiva, käytös oli kuulema hiukan turhan innokasta :))

Sunnuntaina vuorossa oli Valkeakosken ryhmis, nyt esiintyminen sujui jo rauhallisemmin, tuloksena H.
Tuomarina Harto Stockmari.

Hienoa Hanna ja Maxi hyvää harjoitusta ja kokemusta kertyi roppakaupalla ja tästä on hyvä jatkaa.

Maxi ja Hanna kehässä Valkeakoskella

8.5. Oulu, NORD näyttely, tuomari Rade Dakic, Serbia

Luna (Fi Mva Mihela’s Once Upon A Time) esiintyi ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa ja miten upeilla tuloksilla: VET ERI/1, SA, PN2, VET-SERT, NORD-VASERT, VET VSP

Onneksi olkoon Tiina, Nora ja Luna ❤️ ❤️

FiMva Mihela's Once Upon A Time "Luna"

16.4.
Jälleen on juhlapäivä. Meidän ihana, upea O-pentue täyttää tänään jo 9 vuotta!! Lämpimät onnenrapsutukset kaikille rakkaille; Lunalle, Kiralle, Jadelle, Mindille, Lunalle, Serolle ja Novalle, Olkoon päivänne täynnä ihania juttuja ja monia yhteisiä vuosia tästä eteenkin päin. ❤️ ❤️

6.4.
Tänään juhlitaan L-pentueen Nalan 11-vuotis synttäripäivää. Paljon rakkaita rapsutuksia Nala-mummolle juhlapäivän kunniaksi❤️. Muistoissa mukana myös velipoika Faro.

9.3.
Suomen Valkoinenpaimenkoirayhdistys ry. palkitsee vuosittain eri kategorioissa menestyneitä valkkareita ja kasvattajia. Vuoden 2021 tulokset on nyt julkaistu ja saimme toisen sijan Vuoden näyttelykasvattaja kisassa Nummelan Oilin ja Kennel Devoted One's jälkeen. Onnittelut Oilille voitosta :))

Vuoden 2021 näyttelyveteraani-kisassa kolmannelle sijalle ylsi Mihela's Original Diamond, eli Mindi.

Kiitos jälleen kerran teille Heidi, Jenna, Tiina ja Päivi, ketkä olitte mukana ja mahdollistitte tämän.
Onneksi olkoon Jenna ja Mindi ❤️

Tuloksemme tuli vain yhden näyttelyn tulosten perusteella, Tuusniemellä meillä oli Rotunsa Paras ryhmä ja sijoituimme kolmanneksi näyttelyn kauneimman ryhmän valinnassa. Näyttelypäivän hillitön helle asetti omat haasteensa kisalle. Ryhmässä mukana vasemmalta Genda, Luna, Mindi ja Jade.

Veteraanikisassa kolmanneksi tuli upea Mihela's Original Diamond "Mindi". Mindi sai viime vuonna myös VeteraaniVoittaja-21 ja Helsinki VeteraaniVoittaja-21 tittelit.

3.3.
Mihela's Sunny Sweetheart "Alba" kävi luustokuvissa ja hienot tulokset ovat:
Lonkat B/A (terveet)
Kyynärät 0/0 (terveet),
Selkä: SP0 (puhdas), VA0 (normaali), LTV3 (epäsymmetrinen)

7.2.
Aamulla saapui surusanoma, poissa on Lumi. Lähdön hetki oli yöllä Lumin voimien hiipuessa. Viime viikolla oudosti noussut kova kuume vei voimat, tutkimuksista huolimatta vielä ei ole varsinaista syytä tiedossa.

Kiitos Anne ja Juha hyvästä kodista ja huolenpidosta mitä Lumi teiltä sai, lämmin osanottoni ja voimia suuressa surussanne ja menetyksessä.


❤️❤️❤️❤️
Tämä on illan viimeinen hetki,

aika on lähdön jäähyväisten,

syntyvät tähdet, viilenee tienoo

siivillä tuhkaa käy yöperhonen.

(Tuure Kilpeläinen, Jäähyväiset)


Hyvää matkaa sateenkaarelle Lumi
"Never Ending Love"
Lepää rauhassa, nyt on taas kevyt juosta

❤️❤️❤️❤️

Mihela's Never Ending Love 27.7.2012 -6.2.2022

6.2.

Mahtavat, upeat leidit; kuningattaret Luna❤️ ja Wanda❤️ täyttävät tänään jo 12 vuotta!! Molemmat ovat vielä virkeitä, meneviä tyttöjä. Paljon onnenrapsutuksia, halauksia ja herkkuja päiväänne. Sekä paljon hyviä yhteisiä aikoja omien ihmistenne kanssa tästä eteenkin päin.

Mihela's K-tytöt

11.1.

Jo neljä vuotta!! Minun ihana oma pikkuinen, kaunis ilopilleri Genda ❤️ sisaruksineen viettää 4-vuotis synttäreitään.

Gendan kanssa lähettelemme lämpimät, rakkaat onnittelurapstutukset ja -murahdukset koko upealle Q-pesueen veljeskaartille; Alaskalle❤️ Aragornille❤️ Atille❤️ Bondille❤️ Luckylle❤️ ja Oivalle❤️

Upeat Quut neljä vuotta ❤️

Genda rakas, neljä vuotta täynnä iloa, rakkautta ja reipasta menoa ❤️

Mihela's Quite A Legend "Genda"