2006

Alkuvuosi meni ensin odotellessa Jamien pentujen syntymää. Helmikuun 22.päivänä vihdoin Jamien hartaasti ja kauan odotetut vauvat Mihelas' G-pennut syntyivät. Pentuja syntyi 7: kuusi narttua ja yksi uros. Synnytys meni hienosti ja Jamie osoittautui loistavaksi äidiksi. Kevät meni pentuarkea pyörittäessä. Pennuille löytyi nopeasti hyvät kodit. Peruutuksen vuoksi yksi pennuista, Nelli, odotti uutta kotia hiukan pidempään.

Keväällä, toukokuussa osallistuimme Valkoisenpaimenkoira yhdistyksen järjestämälle valkkari-leirille Punkalaitumella. Ohjelmaan kuului erilaisia maasto- ja tottisharjoituksia, yhteistä tutustumista valkkariväen kanssa ja toki hyvää ruokaa. Olimme Pirjon kanssa leirillä Jamien, Cosman ja Robinin kanssa. Mihela's G-pennuista mukana oli Sanni ( Mihela's Go-Go Girl) emäntänsä Anitan kanssa.
Viikonlopulta jäi koiramaisten muistojen lisäksi mieleen illan huikea Euroviisulähetys joka pyöri telkkarissa taustalla kun istuimme iltaa porukalla. Pikkuhiljaa lähetys kuitenkin alkoi muuttua melkoiseksi jännitysnäytelmäksi kun Lordin esityksen pisteet kerta toisensa jälkeen oli "Finland twelve points"!! Aika käsittämätön juttu... Suomen euroviisuvoitto :D ja kylläpä me kannustettiin!!

Robin tyttärensä Sannin kanssa (Mihela's Go-Go Girl) ♥ leirillä toukokuussa 2006

Kesän aikana tapasimme pentuja useaan kertaan. Niin ihania lapsukaisia. Pentujen myötä elämään tuli joukko uusia ystäviä. Uusi aikakausi oli alkanut.

Fanni ja Netta

Roope ja Fanni


Elokuussa
Cosma esiintyi Kuopion Sawo Show’ssa kahtena päivänä huipputuloksilla.


Molemmilta päiviltä tuli SERTIT.

Toisena päivänä VSP ja SERT
ja toisena ROP, SERT ja CACIB.

Pentujemme näyttelytuloksia rupesi tippumaan pikkuhiljaa. Ensimmäisenä näyttelyyn 5.8. ehti Sanni (Go-Go Girl) sijoittuen toiseksi kunniapalkinnon kera.

Nelli (Gentle Miracles)osallistui Orivedellä 17.9. pentunäyttelyyn ollen ROP pentu kunniapalkinnon kera sekä vielä RYP-2 pentu!! (kuva oik.)

Lokakuussa Lahden pentunäyttelyssä Netta (Mihela's Gently Touch) aloitti näyttelyuransa. Tuloksena loistava kunniapalkinto ja VSP!! Nelli oli 3.

Saimi (Brenda Eleni vom Bozener Hof)
kävi näyttelyssä elokuussa kaksi kertaa, molemmista tuloksena vara-SERT ja PN-2

Syystunnelmia kotimaisemissa

Marraskuun 5.päivänä Robin - G-pentujen isä - osallistui luonnetestiin Raisiossa. Tuomarit Sirkka Lempinen ja Jorma Piiroinen Pisteet 142 p, laukauskokematon, hyväksytty.

Marraskuussa Cosma kävi silmä- ja polvitarkastuksessa. Silmät olivat puhtaat ja polvet terveet, niin ollen haaveet Cosman jalostuskäytöstä pysyivät hengissä.


19.11. Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä meillä oli jälleen huikea menestys. Pennuissa mukana oli kolme pennuistamme, kaikki kolme saivat KunniaPalkinnon (KP) Netta oli ROP-pentu, Nellin tullessa toiseksi ja Fannin kolmanneksi.

Aikuisissa Cosma voitti
avoimen luokan, ollen myös narttujen paras, saaden kolmannen SERTinsä, CACIBin
ja tullen Suomen Muotovalioksi. Jamie tuli nartuissa toiseksi heti Cosman jälkeen.

Jamie ja lapsukaiset. Vasemmalta Fanni, Jamie, Nelli ja Netta.


9.12. Vuoden viimeisestä näyttelystä, Messarin Voittajanäyttelystä tuli kohdallamme juhlapäivä. Jamien tyttärestä Nellistä (Mihela's Gentle Miracle) tuli JUNIORI VOITTAJA -06 (ja paras narttu-2). Pentujemme isä Robin (Snamerto Staomner) oli VOITTAJA-06 ja ROTUNSA PARAS, tullen myös Suomen muotovalioksi.


Fanni (Mihela's Golden Heart) oli JUN EH/4 ja Sanni (Mihela's Go-Go Girl) oli JUN EH/5.


Omat tyttömme menestyivät turkin puutteesta huolimatta myös kivasti; Jamie oli valioluokassa ERI/3 ja Cosma valioluokassa ERI/2, PN-4.